Változik a Magyar Nagydíj rajtrácsa - F1VILÁG.HU

Változik a Magyar Nagydíj rajtrácsa

A mezőny végéről, az utolsó helyről vág neki a Forma-1-es Magyar Nagydíjnak Daniel Ricciardo, miután versenyautójának motorkomponenseit kicserélték a szombati, kiábrándító időmérő után.

Az ausztrál pilóta csak a 18. helyen végzett a szombati kvalifikáción, miután nem tudott tiszta kört autózni a Q1 végén, ráadásul a Renault tempója is hagyott némi kívánnivalót maga után a Hungaroringen.

A francia istálló ezt követően döntött úgy, megszegi a parc ferme-szabályokat, és kicseréli az erőforrás bizonyos komponenseit Ricciardo autójában.

A Renault versenyzője egy vadonatúj belső égésű motort, turbófeltöltőt, hőenergia-visszanyerő rendszert (MGU-H), kinetikus energia-visszanyerő rendszert (MGU-K) energia-tárolót kapott.

Ricciardo így az utolsó, 20. helyről vág majd neki a versenynek, a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtrácsa pedig az alábbiak szerint alakul: 

Forrás: FIA

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!