Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Van der Garde izgatottan várja a hétvégét

A Sauber csapata ugyan fellebbezett az ausztrál bíróság ítélete ellen, az ügy tehát még nincs lezárva, Giedo van der Garde azonban elárulta, alig várja, hogy ismét versenyautóba üljön.


A Sauber csapata ugyan fellebbezett az ausztrál bíróság ítélete ellen, az ügy tehát még nincs lezárva, Giedo van der Garde azonban elárulta, alig várja, hogy ismét versenyautóba üljön.

Ahogyan arról ma reggel beszámoltunk, a holland versenyző pert nyert a hinwili gárda ellen, így Viktória állam bírósága arra kötelezte a csapatot, az idei szezonra adjon lehetőséget Giedo van der Gardének.

Ez pedig azt jelenti, hogyha a Sauber fellebbezése nem jár sikerrel, vagy Marcus Ericssonnak, vagy Felipe Nasrnek az utolsó pillanatban el kell búcsúznia versenyzői ülésétől.

„Alig várom, hogy elkezdődjön a hétvége” – mondta van der Garde a Motorsport.com című internetes lapnak, miután megtudta, pert nyert csapata ellen, így elviekben ott lehet a hétvégi évadnyitón.

„Ahogy azt korábban is mondtam már, nagyon jó kapcsolatom volt a csapattal, és még mindig ez a helyzet. Úgy vélem, az istálló remek előrelépéseket tett a télen. Örülök, alig várom, hogy újra együtt dolgozzunk, és jól szerepeljünk ezen a hétvégén.”

Amikor a holland versenyzőt arról faggatták, nem lesz-e fesztültség csapaton belül a jogi hercehurca miatt, így felelt: „Nem számítok problémára, hiszen remek évünk volt tavaly, nemcsak a teszteredmények tekintetében, hanem személyesen nekem is jó volt.”

„Most pedig egy irányba kell haladnunk, keményen kell dolgoznunk, hogy megszerezzük első pontjainkat.”

Van der Garde tavaly a sajtóból értesült arról, hogy Felipe Nasr kapta a Sauber másik ülését az idei évre, elmondása szerint azonban ezen már sikerült túltennie magát.

„Szerintem most nem helyénvaló erről beszélni. Örülök a hírnek, alig várom, hogy újra volán mögé üljek.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS