Friss hírek

Vandoorne: Folyamatos tanulás a hétvége

Stoffel Vandoorne alig várja, hogy versenyezhessen a McLarennel, miután pénteken éles körülmények között is kipróbálhatta versenygépét.


Stoffel Vandoorne alig várja, hogy versenyezhessen a McLarennel, miután pénteken éles körülmények között is kipróbálhatta versenygépét.

Vandoorne Fernando Alonso helyett versenyez a hétvégén, miután az ausztráliai balesetet követően az orvosok nem adtak engedélyt a spanyol számára a bahreini hétvégére. A GP2-es bajnok nemrég tudta meg, hogy pénteken már autóba kell ülnie, azonban a nehézségek ellenére természetesen ezt egyáltalán nem bánja.

„100 százalékig készen állok. Nagyon jó volt a mai nap, hamar kényelmesen éreztem magam az autóban, a második szabadedzés pedig jó érzés volt. Sok működéssel kapcsolatos dolog volt, amit meg kellett tanulnom, de eddig nagyon jól ment.”

„Élveznem kell ezt a lehetőséget. Sosem ideális teszt nélkül beugrani egy autóba, de eddig jól alakultak a dolgok mindkét edzésen.”

Vandoorne legjobb ideje 7 tizedmásodperccel maradt el Buttonétól a második szabadedzésen – a brit szerint ideiglenes csapattársa rendkívüli munkát végzett pénteken.

„Nagyon jó munkát végzett ma. Nagyon tehetséges, szóval holnap meglátjuk, hogy mit tudunk tenni csapatként az időmérőn.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek