Vandoorne-nak fáj, de megérti a Mercedes döntését - F1VILÁG.HU

Vandoorne-nak fáj, de megérti a Mercedes döntését

HIRDETÉS
Csalódott, ugyanakkor megérti a Mercedes Forma-1-es csapatának döntését az istálló tartalékversenyzője, Stoffel Vandoorne. A belga pilóta szerint George Russell megérdemli a lehetőséget Lewis Hamilton helyetteseként.
2020 Russian Grand Prix, Saturday - Wolfgang Wilhelm Stoffel Vandoorne Mercedes

Hamilton koronavírus-fertőzése miatt nem lehet jelen a hétvégi Szahíri Nagydíjon, a Mercedes pedig szerdán jelentette be, a hétszeres világbajnok helyét a Williams pilótája, George Russell veszi majd át.

Pedig a Mercedesnek van tartalékpilótája: Stoffel Vandoorne, aki ezúttal Valenciából utazott Bahreinbe, ám kiderült, nem ő kapja Hamilton ülését hétvégén.

A rutinos versenyző közösségi oldalán üzent – azt mondja, csalódott, de megérti a döntést.

„Először is szeretnék gyors felépülést kívánni Lewis Hamiltonnak, remélhetőleg mihamarabb visszaülhet az autóba!” – írta Vandoorne. „Őt igazából senki sem tudja pótolni.”

„Nyilván csalódott vagyok, hogy nem kaptam lehetőséget arra, hogy a Mercedes autóját vezessem hétvégén. Mivel azzal töltöttem az évet, hogy elutaztam az összes F1-es versenyre, rengeteg időt áldoztam a programra, fizikailag készültem, és nagyon elkötelezett voltam… fáj a dolog.”

„Másfelől viszont tiszteletben tartom a döntést, hogy George Russellt ültetik autóba. Ő az egyik kiemelkedő versenyző, és teljes mértékben megérdemli ezt a lehetőséget.”

„Az ilyen pillanatok hajtanak engem még inkább, és biztosíthatok mindenkit arról, hogy továbbra is 100 százalékig beleadok mindent. Köszönöm mindenkinek a támogató üzeneteket.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!