Váratlanul megmutatta 2020-as autóját a Haas F1-es csapata! - F1VILÁG.HU

Váratlanul megmutatta 2020-as autóját a Haas F1-es csapata!

HIRDETÉS
Bár a hivatalos bemutatót csak február 19-én tartja a Haas csapata, az amerikai istálló csütörtökön nyilvánosságra hozta az első fotókat 2020-as Forma-1-es versenyautójáról.
Haas VF-20

A korábbi névadó szponzor, a Rich Energy távozása után a csapat idén visszatér korábbi, fekete-fehér  színsémájához.

A Haas csapata 2019-ben felejthető évet produkált az F1-ben, így abban bíznak, idén a középmezőny elejében zárhatnak.

A csapat versenyzői 2020-ban is Kevin Magnussen és Romain Grosjean lesznek, ők rántják majd le a leplet hivatalosan a VF-20-as kódjelű autóról Barcelonában, az első tesztnap reggelén. Az első tesztnapon Magnussen vezet majd, őt február 20-án váltja Grosjean, az utolsó tesztnapon pedig megosztják a munkát egymás között.

„Mindig nagyon izgalmas látni egy új Forma-1-es autó fejlesztését, és kétségkívül a VF-20-asnak teljesítenie kell azokon a területeken, amelyeken a korábbi autónak nem sikerült” – mondta Günther Steiner csapatfőnök.

„Mivel a szabályok stabilak maradnak, lehetőségünk volt jobban kiismerni az autót, és megoldásokkal állhattunk elő a VF-20-as tervezése során. A tavalyi év kétségkívül visszaesés volt, de tanulunk ezekből a helyzetekből. A csapatnál mindenki magába nézett, és megértettük, miben lehetnénk jobbak.”

„Izgatottan várom már, hogy pályára guruljon az új autó. A teszteken sok mindent szeretnénk elérni, de a sok kilométert, a megbízhatóságot és a sebességet is szívesen látjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!