Vége a meghallgatásnak, nem nyilatkoznak a Ferrarinál

Fotó: Scuderia Ferrari
GP CINA F1/2019 - SHANGHAI 12/04/2019 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel
Mintegy fél órán át tartott a Ferrari Forma-1-es csapatának meghallgatása a versenybírói szobában – az olasz istálló Sebastian Vettel montreali büntetésének felülvizsgálatát kérte.

Vettel 5 másodperces időbüntetése miatt elveszítette a kanadai győzelmet, a Ferrari azonban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) felé, mert úgy ítélte meg, olyan „fajsúlyos bizonyítékokkal” tud szolgálni, melyek a döntés meghozatalakor nem álltak a versenybírók rendelkezésére.

A Ferrari Forma-1-es csapatát Laurent Mekies sportigazgató képviselte a péntek délután 14:15-től megtartott meghallgatáson, ahol Emanuele Pirro, Gerd Ennser és Mathieu Remmerie versenybírók személyesen vettek részt, Mike Kaerne helyi steward pedig videókapcsolatban volt elérhető.

A meghallgatás alig 10 perccel a második szabadedzés kezdete előtt ért véget, Laurent Mekies, a Ferrari sportigazgatója annyit mondott az összegyűlt újságíróknak, hogy nem nyilatkoznak a mai napon az üggyel kapcsolatban, hogy az FIA kommunikálhassa a döntést – bármi legyen is az.

Amint megszületik a döntés a Vettel-üggyel kapcsolatban, természetesen beszámolunk róla az F1VILÁG.HU-n, így érdemes folyamatosan visszalátogatni weboldalunkra!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Vége a meghallgatásnak, nem nyilatkoznak a Ferrarinál
Egy magánrepülőn megejtett beszélgetés alapozta meg Räikkönen visszatérését a Sauberhez
Brawn: Komoly érdeklődői vannak a Williamsnek
A Ferrari nem lesz a topcsapatok között Ausztriában?
A Ferrari pilótái is pályára gurulnak még az idényrajt előtt