Vége: Szakít a Haas és a Rich Energy!

Romain Grosjean, Haas
Fotó: Haas
Azonnali hatállyal megszüntette együttműködését a Haas Forma-1-es csapata, valamint névadó szponzora, a Rich Energy.

Az energiaital-gyártó vállalat és az amerikai F1-es csapat az idei szezont megelőzően lépett szövetségre egymással. A cég az istálló névadó támogatója lett, és idei fekete-arany festését is a vállalat ihlette.

A Rich Energy aztán júliusban váratlanul egy Twitter-üzenetben közölte, a „gyenge teljesítmény” miatt felbontotta a Haasszal kötött szerződését.

Az energiaital-gyártó részvényesei viszont ellene voltak a döntésnek, hiába kezdte el becsmérelni az istállót a cég akkori ügyvezetője, William Storey. Ennek eredményeképp az istálló egészen mostanáig Rich Energy Haas F1 Team néven szerepelt a bajnokságban, a vállalat logói pedig fent maradtak a versenyautókon.

A Haas végül hétfőn jelentette be, azonnali hatállyal befejezik együttműködésüket.

A kiadott kommünikében a csapat azt írja, a Rich Energy-nél zajló vállalati átszervezések miatt újra kell gondolni a teljes globális stratégiát, ezért a legjobb megoldás mindkét fél számára, ha befejezik partnerségüket.

A csapat megerősítette, autóinak színei nem változnak a folytatásban, csupán a Rich Energy logói kerülnek le róluk.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS