Végleg eltűnhet a főszponzor matricája a Ferrarikról

Fotó: Pirelli
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MAY 10: Sebastian Vettel, Ferrari SF90 during the Spanish GP at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 10, 2019 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Zak Mauger / LAT Images) Mission Winnow
Sajtóértesülések szerint jó esély van rá, hogy a 2019-es Forma-1-es szezon hátralévő részében már nem kerülnek fel a Mission Winnow logói a Ferrari versenyautóira.

A maranellói istálló év eleje óta reklámozza autóin főszponzora, a Philip Morris brandjét, az azonban már a szezon első versenyein is okozott némi problémát, így a Ferrari az Ausztrál Nagydíjon végül mégsem ragasztotta fel a matricákat versenygépeire.

Bár a Mission Winnow brand az elektromos cigarettákra helyezi a hangsúlyt, a dohányszponzorációra vonatkozó törvények miatt a Ferrari Kanadában sem reklámozhatta azt autóin, és a hétvégi Francia Nagydíjon sem kerülnek fel a versenygépekre a márka logói.

Úgy tudni, a Philip Morris azt fontolgatja, az egyre sűrűsödő problémák miatt a Mission Winnow szponzoráció idén már vissza sem kerül a Ferrarikra – és ugyanez a helyzet a MotoGP-ben szereplő Ducati esetében is.

Amellett, hogy a Mission Winnow logót eltávolították a Ferrari autóiról, a csapat hivatalos neve is változott a nevezési listában, Scuderia Ferrari Mission Winnowról egyszerűen Scuderia Ferrarira.

A vállalat nem kívánta kommentálni az ezzel kapcsolatos értesüléseket.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!