Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vergne a Red Bullnál tesztelhet Abu Dhabiban

A világbajnok Red Bull Racing autóját vezetheti november közepén a World Series by Renault sorozat 3.5 literes kategóriájának idei ezüstérmese, Jean-Eric Vergne.


A világbajnok Red Bull Racing autóját vezetheti november közepén a World Series by Renault sorozat 3.5 literes kategóriájának idei ezüstérmese, Jean-Eric Vergne.

A francia versenyző a Japán Nagydíj egyik pénteki szabadedzésén már vezethette a Toro Rosso versenyautóját, és a csapatfőnök Franz Tost bevallása szerint ő is esélyes arra, hogy jövőre bemutatkozzon az olasz csapat színeiben.

Vergne november közepén ismét forma-1-es autóba pattanhat, ezúttal azonban már a nagycsapat Red Bull autóját vezetheti – az energiaital-gyárosok a november 15-17-én megrendezésre kerülő, fiatalok számára kiírt tesztsorozaton biztosítanak lehetőséget számára Abu Dhabiban.

„Alig várom már, hogy vezethessem az RB7-est Abu Dhabiban” – mondta Vergne.

„Más ismerem a pályát, idén pedig már vezethettem F1-es autót, ami segíteni fog majd. Nagyon boldog vagyok, hogy a Red Bull megadja számomra ezt a lehetőséget, komoly tapasztalat lesz ez számomra, ráadásul forma-1-es autót vezetni mindig igazán lenyűgöző.”

„A legtöbbet fogom kihozni ebből a három napból – nagyon fontos napok lesznek ezek, de már alig várom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!