Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Vergne az élen délelőtt

A Red Bull Racing színeiben tesztelő Jean-Eric Vergne zárta az élen a fiatal versenyzők számára kiírt tesztsorozat első napjának délelőttjét Abu Dhabiban.


A Red Bull Racing színeiben tesztelő Jean-Eric Vergne zárta az élen a fiatal versenyzők számára kiírt tesztsorozat első napjának délelőttjét Abu Dhabiban.

A francia tehetség 1:40.707-es köridővel vonult az ebédszünetre.

A Ferrari tartalékosa, Jules Bianchi közel 2 másodperces hátrányban végzett a második helyen, Vergnéhez hasonlóan ő is három napon át róhatja majd a köröket a Ferrarival.

Az ifjú versenyző főként az aerodinamikai komponensek tesztelésével foglalatoskodott délelőtt. Közel 9 tizedmásodperccel bizonyult gyorsabbnak, mint a mclarenes Oliver Turvey.

A Williams teszt –és tartalékversenyzője, Valtteri Bottas először vezethette a csapat idei versenygépét „éles körülmények” között, hiszen eddig csupán egyenesvonalú aerodinamikai teszteken kapott lehetőséget. Délelőtt a negyedik leggyorsabb volt, megelőzve a sauberes Fabio Leimert, valamint a Renault színeiben pályára hajtó Robert Wickenst.

A Team Lotus színeiben Rodolfo Gonzalez, a Mercedesnél Sam Bird, a Force Indiánál Max Chilton, a HRT-nél Dani Clos, míg a Virginnél Adrian Quaife-Hobbs munkálkodik ma.

A tesztnap részletes összefoglalójával délután jelentkezünk majd.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!