Verstappen a bokszból rajtol és esőt vár

A bokszutcából fog nekivágni a mai Monacói Nagydíjnak a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.


A bokszutcából fog nekivágni a mai Monacói Nagydíjnak a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.

A holland tehetség a szombati kvalifikáció első szegmensében csapta falnak autóját, így egyébként is a mezőny végéről rajtolt volna a vasárnapi versenyen, miután azonban a csapat úgy döntött, kicseréli a vázat, Verstappen csak a bokszból indulhat Monacóban.

A döntéssel lehetősége van a Red Bull csapatának arra, hogy változtasson Verstappen autójának beállításain: erre szükség is lesz, hiszen a 18 esztendős tehetségnek valahogy át kell majd verekednie magát a mezőnyön, ráadásul a meteorológusok szerint nem kizárt, hogy eső lesz Monte-Carlóban.

„Ami azt illeti, vasárnapra mondanak némi esőt. Az jó lenne. És ami azt illeti, remek autónk van, szóval a tempónk kiváló” – mondta Verstappen.

„Remélhetőleg jó etapunk lesz a verseny elején és végén. Az kétségtelen, hogy meg tudunk majd előzni pár autót. Kétségkívül megpróbálom majd!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS