Verstappen: A Ferrarinak fekszik a szocsi pálya, de... - F1VILÁG.HU

Verstappen: A Ferrarinak fekszik a szocsi pálya, de…

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull pilótája bízik benne, hogy a hétvégi Orosz Nagydíjon az előző futamon látottaknál is versenyképesebbek lesznek.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 22: Second placed Charles Leclerc of Monaco and Ferrari and third placed Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talk in parc ferme during the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 22, 2019 in Singapore. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21NB63BF92111 // Usage for editorial use only //

Verstappen és a Red Bull nagy reményekkel érkezett Szingapúrba, ahol azonban a Ferrari őket és a Mercedest is legyőzte, és kettős győzelmet aratott, a holland pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

A 21 éves pilóta bízik benne, hogy Szocsiban még versenyképesebbek lehetnek, és felvehetik a versenyt ellenfeleikkel. 

„Örülök, hogy dobogóra állhattam Szingapúrban, és a csapat is remek stratégiát követett a versenyen, de már nagyon várom, hogy Oroszországban versenyezzünk, mert itt több előzési lehetőség van” – mondta Verstappen. 

„A vonalvezetés nem annyira lenyűgöző, de egyedi, mivel a legtöbb kanyar derékszögű, és ilyet nem sűrűn tapasztalunk. Mindig kihívás az egyenesek után alacsony sebességű kanyarokkal találkozni, aztán fékezés alatt a lehető legjobbat kihozni az autóból.”

Verstappen elárulta, látják a lehetőséget, hogy még javulhatnak a hétvége során, így optimistán vág neki az Orosz Nagydíjnak.

„A Ferrari nagyon gyors volt Szingapúrban, a szocsi egyenesek pedig jól fekszenek majd az autóiknak, de van néhány ötletem a múlt hét alapján a mi teljesítményünkkel kapcsolatban, ezt elemezni fogjuk, és remélhetőleg javulni fogunk Oroszországban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!