Friss hírek

Verstappen: A Ferrarinak fekszik a szocsi pálya, de…

Max Verstappen, a Red Bull pilótája bízik benne, hogy a hétvégi Orosz Nagydíjon az előző futamon látottaknál is versenyképesebbek lesznek.

Verstappen és a Red Bull nagy reményekkel érkezett Szingapúrba, ahol azonban a Ferrari őket és a Mercedest is legyőzte, és kettős győzelmet aratott, a holland pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. 

A 21 éves pilóta bízik benne, hogy Szocsiban még versenyképesebbek lehetnek, és felvehetik a versenyt ellenfeleikkel. 

„Örülök, hogy dobogóra állhattam Szingapúrban, és a csapat is remek stratégiát követett a versenyen, de már nagyon várom, hogy Oroszországban versenyezzünk, mert itt több előzési lehetőség van” – mondta Verstappen. 

„A vonalvezetés nem annyira lenyűgöző, de egyedi, mivel a legtöbb kanyar derékszögű, és ilyet nem sűrűn tapasztalunk. Mindig kihívás az egyenesek után alacsony sebességű kanyarokkal találkozni, aztán fékezés alatt a lehető legjobbat kihozni az autóból.”

Verstappen elárulta, látják a lehetőséget, hogy még javulhatnak a hétvége során, így optimistán vág neki az Orosz Nagydíjnak.

„A Ferrari nagyon gyors volt Szingapúrban, a szocsi egyenesek pedig jól fekszenek majd az autóiknak, de van néhány ötletem a múlt hét alapján a mi teljesítményünkkel kapcsolatban, ezt elemezni fogjuk, és remélhetőleg javulni fogunk Oroszországban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!