Friss hírek

Verstappen: A jó rajtnak köszönhető a mexikói győzelem!

Rekordot döntött vasárnap Max Verstappen, a holland pilóta ugyanis simán nyerte a Forma-1-es Mexikói Nagydíjat, ezzel pedig idei 14. győzelmét szerezte.

Verstappen a pole pozícióból vágott neki a mexikóvárosi futamnak, elmondása szerint pedig a verseny kulcsmomentuma az volt, hogy meg tudta őrizni a vezetést a rajt után, noha a Mercedesek mindent megtettek, hogy valahogy elé kerüljenek. Az immáron kétszeres világbajnok pilóta határozott versenyzést produkált, győzelme pedig egy pillanatig sem forgott veszélyben.

„Igen, az sokat segített a verseny további részében, hogy az első kanyar után meg tudtam tartani a vezetést” – magyarázta a holland. „Természetesen más stratégián is voltunk, mint a körülöttünk lévő autók.”

Hirdetés
 

„Hihetetlen eredmény ez ismét, az autó tempója megint nagyon jó volt. Vigyáznunk kellett a gumikra, mivel nagyon hosszú etapot mentünk a közepes gumikkal, de sikerült működésre bírni a stratégiát.”

Amikor a rekordot jelentő 14. idei győzelemről kérdezték, Verstappen hozzátette: „Igen, hihetetlen év az idei eddig. Határozottan nagyon élvezzük, és megpróbálunk még több győzelmet szerezni!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: A jó rajtnak köszönhető a mexikói győzelem!
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!