Verstappen: A Mercedes kicsivel előttünk lesz - F1VILÁG.HU

Verstappen: A Mercedes kicsivel előttünk lesz

Max Verstappen, a Red Bull pilótája arra számít, hogy szoros hétvége lesz a Hungaroringen, azonban úgy gondolja, a Mercedest nehéz lesz legyőzni.

Verstappen az első szabadedzésen sokat csúszkált a Red Bull-lal, aminek oka az volt, hogy számos beállítást kipróbáltak a versenygépen, a végeredménnyel azonban elégedett, hiszen úgy érzi, sikerült előrelépéseket tenniük a délelőtti tréninghez képest. 

„Kipróbáltunk néhány dolgot az autón, végül boldog voltam a dolgok alakulásával az első szabadedzésen” – nyilatkozta Verstappen. „Teszteltünk néhány olyan dolgot is, amivel nem voltam elégedett: az autó eleje jól viselkedett, a hátulja viszont csúszkált.”

 

„Úgy gondolom, fontos, hogy teszteljünk ilyenkor, mert a második edzésen aztán újra rendben volt az egyensúly, és versenyképesnek tűntünk.”

A holland pilóta szerint a Hungaroringen a Mercedes ismét az élre tör majd, viszont a szombati időjárás megkavarhatja a dolgokat – az előrejelzés szerint eshet az eső, vasárnapra azonban száraz időt jósolnak. 

„Még mindig arra számítunk, hogy a Mercedes egy kicsit előttünk lesz, de úgy gondolom, holnap érdekes napunk lesz. Nehéz mondani bármit is, de szerintem elég szoros lesz” – mondta. 

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!