Verstappen: A riválisok csak fogják be a szájukat! - F1VILÁG.HU

Verstappen: A riválisok csak fogják be a szájukat!

A Forma-1 világbajnoki éllovasa, Max Verstappen szerint a rivális csapatok jobban tennék, ha befognák a szájukat a Red Bull-lal kapcsolatban felmerült szabályszegés ügyében – szerinte ugyanis azok semmiféle információval nem rendelkeznek.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt, az osztrák istálló a gyanú szerint jócskán túlköltekezett 2021-ben, ami miatt akár komoly szankciókra is számíthat. Bár hivatalos információk nem érkeztek az üggyel kapcsolatban – a szövetség várhatóan a jövő hét közepén ad tájékoztatást –, a rivális csapatok már most felháborodásuknak adtak hangot, és súlyos szabályszegéssel vállalják a Red Bullt, mely a 2021-es, a 2022-es, sőt, a 2023-as bajnokságra is komoly hatással lehet.

Max Verstappen szerint viszont a riválisok jobban tennék, ha befognák, egyelőre ugyanis semmiféle információval nem rendelkeznek, mely igazukat támasztaná alá.

 

Arra a kérdésre, hogy frusztrálja-e, hogy csapata a pletykák középpontjába került az elmúlt napokban, a vb-címvédő így válaszolt: „Tudom, honnan ered, szóval…”

A Red Bull versenyzője ugyanakkor biztos benne, csapata mindenben helyesen járt el: „Nos, az alapján, amit a csapattól hallok, igen. Természetesen más csapatok elkezdtek beszélni erről egy ideje úgy, hogy semmiféle információval nem rendelkeznek, amit elég nagy butaságnak tartok. Csak fogják be a szájukat!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: A riválisok csak fogják be a szájukat!
Aston Martin: Ki kell derítenünk, miért szenvedtünk a verseny elején
Főnöke szerint elképesztő, hogy Verstappen a telefoncsörgést is felismeri az autóban ülve
Russell is Schumachert méltatta Barcelonában
Marko: Győzködnöm kellett Hornert, hogy ne szerződjön a Ferrarihoz

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!