Friss hírek

Verstappen: A valódi harcra várok Hamiltonnal

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője szeretné végre összemérni tudását Lewis Hamiltonnal, ám szerinte eddig erre nem volt lehetősége.

Verstappen a Monacói Nagydíjon sokáig nyomás alatt tartotta a futamot vezető Hamiltont, azonban támadni nem igazán tudta őt az utcai pálya karakterisztikája miatt. 

A holland pilóta elmondta, nagyon várja, hogy valóban kerék-kerék elleni csatát vívjon az ötszörös világbajnokkal, így látnák ugyanis csak igazán, hogy ki, mire képes. 

Hirdetés
 

„Még mindig valódi harcra várok Lewisszal szemben” – nyilatkozta Verstappen. „Már egy pár éve ellene versenyzek, de eddig nem volt olyan érzésem, hogy egész szezonban ellene harcolok. Ők a bajnoki címért küzdöttek, nekünk pedig csak volt néhány jó versenyünk.”

És hogy erre mikor kerülhet sor? Verstappen bízik benne, hogy már idén – és azt is reméli, hogy ezt a Honda erőforrásainak segítségével valóban sikerül megvalósítani. 

„Remélem, hogy idén a szezon egészében belefolyhatunk a küzdelembe. Minden hétvégén. Akkor össze tudnánk hasonlítani magunkat egymással.”

„Úgy érezzük, hogy a Hondával több lehetőségünk van. Most nagyon jó hangulat uralkodik a csapatban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!