Verstappen arról mesélt, milyen volt együtt nyaralni Schumiékkal

Fotó: Red Bull Racing
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 23: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks to the media after practice for the Azerbaijan Formula One Grand Prix at Baku City Circuit on June 23, 2017 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Gyermekkorában rengeteg időt töltött együtt Michael Schumacherrel és családjával a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen. A közös nyaralásokról mesélt az ifjú holland egy interjúban.

Verstappen édesapja, Jos 1994-ben a Benettonnál volt az azóta hétszeres világbajnok Schumacher csapattársa, a holland pedig baráti kapcsolatot ápolt a némettel.

Ebből kifolyólag pedig a Verstappen és a Schumacher család több közös nyaralást is szervezett. A Ziggo Sport televíziós csatornának ezekről az időkről mesélt most Max Verstappen.

„Emlékszem néhány dologra. Volt pár közös nyaralásunk, amikor 4-5 éves voltam” – mondta az ifjú holland.

„Gyerek voltam még, szóval inkább a fiával, Mickkel játszottam, aki egy kicsit fiatalabb nálam. Az egész nagyon nyugodtan és szórakoztatóan telt, az ember ilyenkor soha nem arra gondol, hogy ő a nagy Schumacher.”

Arra a kérdésre, hogy gyakran gondol-e a legendás versenyzőre, Verstappen így felelt: „Csak akkor, ha rá terelődik a szó. Alapvetően megpróbálunk nem túl sokat gondolkodni rajta. Éppen elég nehéz ez a család számára.”

Fotó: RTL

A Red Bull versenyzője hozzátette, kétségtelen, hogy Schumachert mentalitása tette naggyá F1-es pályafutása során.

„Mindent megtett a győzelemért, még akkor is, ha ehhez valakit le kellett tolnia a pályáról. Ez pedig egy győztes mentalitása.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!