IMOLAGP

Verstappen arról mesélt, milyen volt együtt nyaralni Schumiékkal

Fotó: Red Bull Racing

Gyermekkorában rengeteg időt töltött együtt Michael Schumacherrel és családjával a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen. A közös nyaralásokról mesélt az ifjú holland egy interjúban.

Verstappen édesapja, Jos 1994-ben a Benettonnál volt az azóta hétszeres világbajnok Schumacher csapattársa, a holland pedig baráti kapcsolatot ápolt a némettel.

Ebből kifolyólag pedig a Verstappen és a Schumacher család több közös nyaralást is szervezett. A Ziggo Sport televíziós csatornának ezekről az időkről mesélt most Max Verstappen.

„Emlékszem néhány dologra. Volt pár közös nyaralásunk, amikor 4-5 éves voltam” – mondta az ifjú holland.

„Gyerek voltam még, szóval inkább a fiával, Mickkel játszottam, aki egy kicsit fiatalabb nálam. Az egész nagyon nyugodtan és szórakoztatóan telt, az ember ilyenkor soha nem arra gondol, hogy ő a nagy Schumacher.”

Arra a kérdésre, hogy gyakran gondol-e a legendás versenyzőre, Verstappen így felelt: „Csak akkor, ha rá terelődik a szó. Alapvetően megpróbálunk nem túl sokat gondolkodni rajta. Éppen elég nehéz ez a család számára.”

Fotó: RTL

A Red Bull versenyzője hozzátette, kétségtelen, hogy Schumachert mentalitása tette naggyá F1-es pályafutása során.

„Mindent megtett a győzelemért, még akkor is, ha ehhez valakit le kellett tolnia a pályáról. Ez pedig egy győztes mentalitása.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!