Friss hírek

Verstappen: Az igaz barátaimat nem az iskolában szereztem

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 11: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing walks to the garage before practice ahead of the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 11, 2020 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője nem sűrűn beszél magánéletéről, azonban most elárulta, miért utálta az iskolát gyermekkorában és miért volt nehéz barátokat szereznie ott.

Egy Forma-1-es versenyző számára nehéz új barátokat szerezni azok után, hogy belecsöppen a versenyzés világába – éppen ezért ezek a pilóták általában gyermekkori barátaikra számíthatnak felnőttkorban is. 

Így van ezzel Max Verstappen is, aki elmondta, még a gokartos időkben ismerte meg a barátait, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápol. 

„Nem nehéz átlátni az embereken” – mondta Verstappen, majd hozzátette, ha nehéz időszakon megy keresztül, akkor megvannak azok a barátai, akikre mindig számíthat. „A valódi barátok mindig melletted maradnak.”

„A legtöbb barátomat már régóta ismerem, ők régi barátok, akikkel a gokartos időkben találkoztam.”

Verstappen azt is elárulta, volt osztálytársaival nem tartja a kapcsolatot, hiszen ott a közös érdeklődési kör hiánya miatt nem alakultak ki nagy barátságok. 

„Egyikük sem volt odáig a motorsportért, én pedig utáltam az iskolát, mert ott be vagy zárva az osztályterembe és egy íróasztalnál kell ülni” – mondta a holland. 

„Én mindig újra és újra a pályán akartam lenni, nem volt szükségem az iskolára. Világos, hogy a Forma-1-be kerülésre kicsi az esély. De mindig tudtam, hogy a motorsport világában fogok landolni, akkor is, ha nem jön össze a száguldó cirkusz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!