Friss hírek

Verstappen: Az igaz barátaimat nem az iskolában szereztem

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője nem sűrűn beszél magánéletéről, azonban most elárulta, miért utálta az iskolát gyermekkorában és miért volt nehéz barátokat szereznie ott.

Egy Forma-1-es versenyző számára nehéz új barátokat szerezni azok után, hogy belecsöppen a versenyzés világába – éppen ezért ezek a pilóták általában gyermekkori barátaikra számíthatnak felnőttkorban is. 

Így van ezzel Max Verstappen is, aki elmondta, még a gokartos időkben ismerte meg a barátait, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápol. 

Hirdetés
 

„Nem nehéz átlátni az embereken” – mondta Verstappen, majd hozzátette, ha nehéz időszakon megy keresztül, akkor megvannak azok a barátai, akikre mindig számíthat. „A valódi barátok mindig melletted maradnak.”

„A legtöbb barátomat már régóta ismerem, ők régi barátok, akikkel a gokartos időkben találkoztam.”

Verstappen azt is elárulta, volt osztálytársaival nem tartja a kapcsolatot, hiszen ott a közös érdeklődési kör hiánya miatt nem alakultak ki nagy barátságok. 

„Egyikük sem volt odáig a motorsportért, én pedig utáltam az iskolát, mert ott be vagy zárva az osztályterembe és egy íróasztalnál kell ülni” – mondta a holland. 

„Én mindig újra és újra a pályán akartam lenni, nem volt szükségem az iskolára. Világos, hogy a Forma-1-be kerülésre kicsi az esély. De mindig tudtam, hogy a motorsport világában fogok landolni, akkor is, ha nem jön össze a száguldó cirkusz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!