Kattints, és kövesd velünk a Stájer Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Verstappen: Az izgalmakra 2022-ig biztosan várnunk kell

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője úgy érzi, az idei szezonban még nem látták, valójában mire képes a Mercedes – így történhetnek még meglepetések a 2020-as szezonban.

Úgy tűnik, az idei évben a Mercedes magasan a mezőny fölött van, és valódi kihívójuk eddig nem akadt: a Racing Point és a Red Bull ugyan ott van mögöttük, a Ferrari nem tudja megszorongatni a világbajnok istállót.

Nem gondolom, hogy láttuk, valójában milyen gyors a Mercedes. Különösen a versenyen” – mondta Verstappen. 

„Csak megmondják a versenyzőknek, hogy milyen időket kellene autózniuk, hogy a gumikat óvják. Nem kellett még egy másodperccel gyorsabban menniük. A Mercedes még soha nem nyomta, így a valódi előnyüket még nem láttuk.”

Verstappen nem számít arra, hogy az erőviszonyok tekintetében nagy változások lesznek az idei vagy a következő szezonban. 

„Ebben az évben és a következőben nem lehet túl sokat változtatni az autón” – mondta a holland. „Egy kicsit tudunk, de nem lesz könnyű behozni a hátrányt. Úgy gondolom, várnunk kell az új szabályokra ahhoz, hogy újra izgalmas legyen a bajnokság. De a Mercedesnél sem pancserek dolgoznak. Ők is készülnek az új szabályokra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövesd velünk élőben a spielbergi eseményeket!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!