Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Verstappen: Az izgalmakra 2022-ig biztosan várnunk kell

NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 30: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 30, 2020 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-24SQGVR7N2111 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője úgy érzi, az idei szezonban még nem látták, valójában mire képes a Mercedes – így történhetnek még meglepetések a 2020-as szezonban.

Úgy tűnik, az idei évben a Mercedes magasan a mezőny fölött van, és valódi kihívójuk eddig nem akadt: a Racing Point és a Red Bull ugyan ott van mögöttük, a Ferrari nem tudja megszorongatni a világbajnok istállót.

Nem gondolom, hogy láttuk, valójában milyen gyors a Mercedes. Különösen a versenyen” – mondta Verstappen. 

„Csak megmondják a versenyzőknek, hogy milyen időket kellene autózniuk, hogy a gumikat óvják. Nem kellett még egy másodperccel gyorsabban menniük. A Mercedes még soha nem nyomta, így a valódi előnyüket még nem láttuk.”

Verstappen nem számít arra, hogy az erőviszonyok tekintetében nagy változások lesznek az idei vagy a következő szezonban. 

„Ebben az évben és a következőben nem lehet túl sokat változtatni az autón” – mondta a holland. „Egy kicsit tudunk, de nem lesz könnyű behozni a hátrányt. Úgy gondolom, várnunk kell az új szabályokra ahhoz, hogy újra izgalmas legyen a bajnokság. De a Mercedesnél sem pancserek dolgoznak. Ők is készülnek az új szabályokra.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS