Verstappen betegsége miatt még nincs ott Dzsiddában - F1VILÁG.HU

Verstappen betegsége miatt még nincs ott Dzsiddában

HIRDETÉS
Betegség miatt csak pénteken érkezik meg Szaúd-Arábiába a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Max Verstappen.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 03: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 03, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A holland versenyző pazar formában kezdte az F1-es szezont, hiszen két hete, Bahreinben a pole pozícióból indulva magabiztos győzelmet szerzett. Verstappen a mezőny többi tagjával együtt már ott kellene, hogy legyen a világbajnokság következő állomásának helyszínén, Dzsiddában, hiszen ma tartják a szokásos médianapot, a Red Bull versenyzője azonban várhatóan csak holnap, a szabadedzések napján érkezik meg Szaúd-Arábiába.

Verstappen gyomorproblémákkal küszködött, ezért nem a tervek szerint repül Dzsiddába, utazását egy nappal eltolta csapata.

A Red Bull természetesen egyeztetett a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA), miszerint Verstappen nem vesz részt a csütörtökön szokásos sajtótájékoztatókon.

A világbajnoki címvédő már jól van, erről közösségi oldalain számolt be: „Újra jól vagyok, pár napig nem éreztem fittnek magam gyomorgondok miatt. Emiatt sajnos el kellett halasztanom a repülést egy nappal, szóval péntekig nem leszek ott a pályán. Találkozunk Dzsiddában!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!