Verstappen: Nem kell egymás ellen uszítani minket - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nem kell egymás ellen uszítani minket

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem volt hajlandó részletesen válaszolni az újságírói kérdésre, mi okozta a konfliktust az időmérő edzésen Daniel Ricciardo és közte.

Először Ricciardo, majd Verstappen tartott sajtótájékoztatót az időmérő edzésen, ahol az ausztrál versenyző elmondta, már érti, miért nem adott neki szélárnyékot csapattársa az időmérő edzés harmadik szakaszában.

Ezt követően megérkezett Verstappen is, akit szintén megkérdeztek a történtekről, ő azonban nem akart belefolyni a témába, és úgy gondolja, ezekkel a kérdésekkel csak feszültséget akarnak kelteni közöttük.

„Azt hiszem, ő már elég jól elmagyarázta a dolgokat. Megpróbáltok egymás ellen uszítani minket, de ennek nincs értelme” – mondta a holland pilóta.

„Azt hiszem, elég világos. Az előző hétvégén én voltam elöl, azelőtt ő volt elöl, ezt így csináljuk. Ragaszkodtam a tervekhez, mert azt hittem, azért mondják, hogy előzzem meg, mert lassú volt. Csak a gumik miatt… Szerintem elég világos. Srácok, Daniel már elmagyarázta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!