Friss hírek

Verstappen elárulta, Wolff gratulált neki a vb-címhez

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke is gratulált a Forma-1 újdonsült világbajnokának, Max Verstappennek – árulta el a holland pilóta hétfőn.

A Red Bull versenyzője elsőként szelte át a célvonalat a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjon, a vitatott végjáték miatt azonban a Mercedes megóvta a szezonzáró eredményét.

Ezt az óvást a versenybírók végül elutasították, a Mercedes azonban jelezte fellebbezési szándékát az ügyben. A német csapatnak csütörtökig van ideje eldönteni, hogy valóban él-e ezen jogával.

Hirdetés
 

A Mercedest irányító Toto Wolff nem nyilatkozott a verseny után, Verstappen azonban elárulta, neki gratulált a rivális istálló főnöke a bajnoki címhez.

„Toto küldött nekem egy üzenetet, gratulált a szezonhoz, és írta, hogy megérdemeltem a győzelmet, ami természetesen nagyon kedves volt tőle.”

„Lewis pedig igazi sportember. Odajött és gratulált nekem, de nyilván nagyon kemény lehetett neki abban az utolsó körben. De ez is mutatja, hogy megvan a tisztelet egymás iránt.”

„Nyilván voltak kemény időszakaink a szezon során, de végső soron tiszteljük, amit csinálunk, és az egész idény során a határokig űztük egymást. Nagyon élvezetes volt ellene versenyezni.”

A fiatal pilóta egyébként elárulta, alaposan megünnepelték a győzelmet vasárnap este.

„Nem volt valami kellemes, amikor felébredtem. Az utolsó italt talán megbántam! Szerintem sokunknak van most fejfájása.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!