Verstappen elárulta, Wolff gratulált neki a vb-címhez - F1VILÁG.HU

Verstappen elárulta, Wolff gratulált neki a vb-címhez

HIRDETÉS
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke is gratulált a Forma-1 újdonsült világbajnokának, Max Verstappennek – árulta el a holland pilóta hétfőn.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 12: Race winner and 2021 F1 World Drivers Champion Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates in parc ferme during the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 12, 2021 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull versenyzője elsőként szelte át a célvonalat a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjon, a vitatott végjáték miatt azonban a Mercedes megóvta a szezonzáró eredményét.

Ezt az óvást a versenybírók végül elutasították, a Mercedes azonban jelezte fellebbezési szándékát az ügyben. A német csapatnak csütörtökig van ideje eldönteni, hogy valóban él-e ezen jogával.

A Mercedest irányító Toto Wolff nem nyilatkozott a verseny után, Verstappen azonban elárulta, neki gratulált a rivális istálló főnöke a bajnoki címhez.

„Toto küldött nekem egy üzenetet, gratulált a szezonhoz, és írta, hogy megérdemeltem a győzelmet, ami természetesen nagyon kedves volt tőle.”

„Lewis pedig igazi sportember. Odajött és gratulált nekem, de nyilván nagyon kemény lehetett neki abban az utolsó körben. De ez is mutatja, hogy megvan a tisztelet egymás iránt.”

„Nyilván voltak kemény időszakaink a szezon során, de végső soron tiszteljük, amit csinálunk, és az egész idény során a határokig űztük egymást. Nagyon élvezetes volt ellene versenyezni.”

A fiatal pilóta egyébként elárulta, alaposan megünnepelték a győzelmet vasárnap este.

„Nem volt valami kellemes, amikor felébredtem. Az utolsó italt talán megbántam! Szerintem sokunknak van most fejfájása.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!