Verstappen elégedett: Nagyon jól megy az autónk! - F1VILÁG.HU

Verstappen elégedett: Nagyon jól megy az autónk!

HIRDETÉS
A papírformának megfelelően igazán versenyképesnek mutatkozott a Red Bull versenyautója a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzésen.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 20: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 20, 2019 in Singapore. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21MNZ57JW1W11 // Usage for editorial use only //

Az első gyakorláson Max Verstappen a leggyorsabb volt, a második tréningen pedig Lewis Hamilton mögött a 2. pozícióban zárt.

Verstappen az edzésnap végén azt mondta, nagyon bizakodóan várja a folytatást, autója ugyanis úgy egykörön, mint a versenytempót tekintve igazán erősnek tűnt.

„Jó napunk volt. Versenyképesek vagyunk, az autó pedig mindkét edzésen nagyon jól működött” – mondta elégedetten a holland.

„Az időmérő-szimulációmon forgalomba kerültem az utolsó szektorban, és csak 2 tizeddel javítottam a kemény keverékes körhöz képest, szóval volt még benne.”

„Azt gondolom, a hosszú- és rövid etapokon is gyorsnak tűnünk, de persze Lewis szintén nagyon gyors volt ma. Nem könnyű kiismerni ezt a pályát, nagyon hepehupás, de egy versenyképes autóval igazán élvezetes vezetni rajta.”

„Mindig vannak dolgok, melyeken lehet javítani, ezeket most megvizsgáljuk. Ez a verseny 95 százalékban az időmérőről szól, és eddig pozitívak az érzéseim.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!