Friss hírek

Verstappen: Elegem lett a Sky Sports tiszteletlenségéből

Folyamatos tiszteletlenséget tapasztalt a Sky Sports F1 televízió részéről, ezért bojkottálja a csatorna közvetítéseit a kétszeres világbajnok Max Verstappen.

Ahogyan arról nemrég lapunk is beszámolt, Verstappen Mexikóban nem volt hajlandó interjút adni a brit sportcsatornának, miután annak munkatársa, Ted Kravitz több alkalommal is lekicsinylően beszélt érdemeiről. Kravitz a szezon során már több alkalommal hangot adott véleményének, miszerint a 2021-es szezonzárón Michael Masi „megfosztotta” Lewis Hamiltont a nyolcadik vb-címétől, most azonban úgy tűnik, túl messzire ment.

A Red Bull a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon ünnepelte meg az újonnan megszerzett konstruktőri világbajnoki címét, amivel kapcsolatban Kravitz a saját műsorblokkjában ismét kifejtette véleményét a tavalyi szezonzárón történtekről, majd azt fejtegette, Verstappen eredményei kizárólag az autónak és Adrian Newey sztártervező tehetségének köszönhető.

Hirdetés
 

Verstappen a Mexikói Nagydíjon aratott vasárnapi győzelme után beszélt az ügyről – azt mondta, betelt nála a pohár, és már nem hajlandó tolerálni a Sky Sports tiszteletlenségét.

„Ennek semmi köze ehhez a hétvégéhez. Idén ez folyamatos… Majdhogynem mindennapos tiszteletlenség, főleg egy személy részéről. És elég volt, nem tudom tolerálni” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Nem lehet a múltban élni. Tovább kell lépni. A közösségi média egy nagyon mérgező hely, és ha az ember folyon így viselkedik élő TV-adásban, csak még rosszabbá teszi a dolgot, ahelyett, hogy megróbálna javítani a helyzeten.”

„Tiszteletlenül bánnak velem, és eljön a pont, amikor már nem tudom tolerálni. Ezért döntöttem úgy, hogy nem válaszolok a kérdéseikre.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner is hangot adott azon véleményének, miszerint csalódottak azon degradáló vélemények miatt, melyek megjelentek a Sky csatornáján.

„Meg kell lennie az egyensúlynak a kommentálásban is. Néhány igazán kiváló, de vannak részek, amik túlságosan szenzációhajhászok. Kiállunk az ügy mellett csapatként” – mondta a szakember.

„Max nagyon dühös volt emiatt, csapatként mi pedig teljes mértékben támogatjuk őt. Mi is dühösek voltunk miatta. És csapatként azt a döntést hoztuk ezen a hétvégén – én magam azt a döntést hoztam –, hogy kihagyunk náluk egy hétvégét.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Elegem lett a Sky Sports tiszteletlenségéből
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!