Verstappen: Elegem lett a Sky Sports tiszteletlenségéből - F1VILÁG.HU

Verstappen: Elegem lett a Sky Sports tiszteletlenségéből

Folyamatos tiszteletlenséget tapasztalt a Sky Sports F1 televízió részéről, ezért bojkottálja a csatorna közvetítéseit a kétszeres világbajnok Max Verstappen.
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 28: 4th placed qualifier Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing looks on in parc ferme during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 28, 2022 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Ahogyan arról nemrég lapunk is beszámolt, Verstappen Mexikóban nem volt hajlandó interjút adni a brit sportcsatornának, miután annak munkatársa, Ted Kravitz több alkalommal is lekicsinylően beszélt érdemeiről. Kravitz a szezon során már több alkalommal hangot adott véleményének, miszerint a 2021-es szezonzárón Michael Masi „megfosztotta” Lewis Hamiltont a nyolcadik vb-címétől, most azonban úgy tűnik, túl messzire ment.

A Red Bull a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon ünnepelte meg az újonnan megszerzett konstruktőri világbajnoki címét, amivel kapcsolatban Kravitz a saját műsorblokkjában ismét kifejtette véleményét a tavalyi szezonzárón történtekről, majd azt fejtegette, Verstappen eredményei kizárólag az autónak és Adrian Newey sztártervező tehetségének köszönhető.

Verstappen a Mexikói Nagydíjon aratott vasárnapi győzelme után beszélt az ügyről – azt mondta, betelt nála a pohár, és már nem hajlandó tolerálni a Sky Sports tiszteletlenségét.

„Ennek semmi köze ehhez a hétvégéhez. Idén ez folyamatos… Majdhogynem mindennapos tiszteletlenség, főleg egy személy részéről. És elég volt, nem tudom tolerálni” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Nem lehet a múltban élni. Tovább kell lépni. A közösségi média egy nagyon mérgező hely, és ha az ember folyon így viselkedik élő TV-adásban, csak még rosszabbá teszi a dolgot, ahelyett, hogy megróbálna javítani a helyzeten.”

„Tiszteletlenül bánnak velem, és eljön a pont, amikor már nem tudom tolerálni. Ezért döntöttem úgy, hogy nem válaszolok a kérdéseikre.”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner is hangot adott azon véleményének, miszerint csalódottak azon degradáló vélemények miatt, melyek megjelentek a Sky csatornáján.

„Meg kell lennie az egyensúlynak a kommentálásban is. Néhány igazán kiváló, de vannak részek, amik túlságosan szenzációhajhászok. Kiállunk az ügy mellett csapatként” – mondta a szakember.

„Max nagyon dühös volt emiatt, csapatként mi pedig teljes mértékben támogatjuk őt. Mi is dühösek voltunk miatta. És csapatként azt a döntést hoztuk ezen a hétvégén – én magam azt a döntést hoztam –, hogy kihagyunk náluk egy hétvégét.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!