Friss hírek

Verstappen és Hamilton: Nincs problémánk egymással

Úgy tűnik, Lewis Hamilton és Max Verstappen már túlvan a korábbi konfliktusokon – a két Forma-1-es világbajnokot a kettejük kapcsolatáról kérdezték.

A 2021-es világbajnoki csatát és a vitatott szezonzárót követően sokan úgy gondolják, hogy a két világbajnok, Hamilton és Verstappen kapcsolata nem túl rózsás, miután a pályán és azon kívül is volt néhány összezördülésük. 

Hamilton azonban nemrégiben úgy nyilatkozott, ezek a feltevések alaptalanok, legalábbis részéről mindenképpen. 

Hirdetés
 

„Az emberek azt mondják, hogy Maxnak és nekem problémánk van egymással. De én tisztelem őt“ – nyilatkozta a brit, noha hozzátette, nem tudja pontosan, hogy Verstappenben van-e valamilyen tüske. 

„Max sokkal fiatalabb, mint én, talán ezért van problémája velem, de ebben nem vagyok biztos, és abból indulok ki, hogy ez nem így van. Akkor is, ha nem beszélhetek a nevében“ – folytatta. 

A Red Bull 2023-as New York-i autóbemutatóján Verstappent megkérték, árulja el, mi az ő álláspontja a Hamiltonnal való kapcsolatát illetően. 

„Nekem senkivel sincs problémám“ – nyilatkozta a holland. „Abu Dhabiban volt egy közös vacsoránk, és jól szórakoztunk, kellemesen töltöttük az időt, szóval ebből a szempontból minden rendben van.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen és Hamilton: Nincs problémánk egymással
Leclerc szerint a Ferrarinak „mindenben” javulnia kell
Russell tárgyalást kezdeményez az FIA-val a büntetések miatt
Wolff: A Red Bull van annyira domináns, mint a Mercedes 2014-ben
Hamilton: Ez a Red Bull a leggyorsabb autó, amit valaha láttam

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!