Verstappen és Hamilton: Nincs problémánk egymással - F1VILÁG.HU

Verstappen és Hamilton: Nincs problémánk egymással

HIRDETÉS
Úgy tűnik, Lewis Hamilton és Max Verstappen már túlvan a korábbi konfliktusokon – a két Forma-1-es világbajnokot a kettejük kapcsolatáról kérdezték.
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 31: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Second placed Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes shake hands in parc ferme during the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 31, 2022 in Budapest, Hungary. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

A 2021-es világbajnoki csatát és a vitatott szezonzárót követően sokan úgy gondolják, hogy a két világbajnok, Hamilton és Verstappen kapcsolata nem túl rózsás, miután a pályán és azon kívül is volt néhány összezördülésük. 

Hamilton azonban nemrégiben úgy nyilatkozott, ezek a feltevések alaptalanok, legalábbis részéről mindenképpen. 

„Az emberek azt mondják, hogy Maxnak és nekem problémánk van egymással. De én tisztelem őt“ – nyilatkozta a brit, noha hozzátette, nem tudja pontosan, hogy Verstappenben van-e valamilyen tüske. 

„Max sokkal fiatalabb, mint én, talán ezért van problémája velem, de ebben nem vagyok biztos, és abból indulok ki, hogy ez nem így van. Akkor is, ha nem beszélhetek a nevében“ – folytatta. 

A Red Bull 2023-as New York-i autóbemutatóján Verstappent megkérték, árulja el, mi az ő álláspontja a Hamiltonnal való kapcsolatát illetően. 

„Nekem senkivel sincs problémám“ – nyilatkozta a holland. „Abu Dhabiban volt egy közös vacsoránk, és jól szórakoztunk, kellemesen töltöttük az időt, szóval ebből a szempontból minden rendben van.“

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!