Friss hírek

Verstappen: Ezt a szezont nehéz lesz megismételni

A Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíjon megszerezte idei tizenötödik futamgyőzelmét Max Verstappen, aki a szezonra visszatekintve elismerte, még egy ilyen évet nehéz lesz összehoznia.

Stílszerűen, futamgyőzelemmel zárta a 2022-es Forma-1-es idényt Max Verstappen, miután a szezon második felében dominálva sorban gyűjtötte az első helyezéseket, valamint megdöntötte az egy szezonban megszerzett futamgyőzelmek számát. A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon az idei tizenötödik elsőségét zsebelte be a Red Bull kétszeres világbajnoka, miután a pole-pozícióból rajtolva végig uralta a futamot.

„Ez egy jó verseny volt. Minden a gumikezelésről szólt. Szerintem a közepesekkel jól bántunk, a keményeket pedig egyszerűen be kellett osztani elejétől a végéig. Elképesztő itt újra nyerni. Hihetetlen, hogy ez az idei tizenötödik győzelmem” – fogalmazott a holland, aki érzi, hogy a Ferrari és a Mercedes nyomásgyakorlása miatt a Red Bullnak borzasztóan nehéz dolga lesz, ha még egy ilyen eredményes szezonra törekszik.

Hirdetés
 

„Nagyon élveztem a munkát a csapattal, és azt, hogy együtt ekkora eredményt értünk el. Tudom, hogy nehéz lesz megismételni, de egyben nagyon motiváló a jövőre nézve” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Ezt a szezont nehéz lesz megismételni
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!