Friss hírek

Verstappen: Fantasztikus lehetőséget kaptam

Fantasztikus lehetőségként tekint a Red Bull Racingnél való szereplésre a Forma-1-ben tavaly bemutatkozó Max Verstappen.


Fantasztikus lehetőségként tekint a Red Bull Racingnél való szereplésre a Forma-1-ben tavaly bemutatkozó Max Verstappen.

A Red Bull csütörtök délelőtt jelentette be, Verstappen már a jövő hétvégi Spanyol Nagydíjon átveszi Daniil Kvyat helyét az energiaital-gyártósok nagycsapatánál, az orosz pedig a Toro Rossónál folytatja a versenyzést.

„Az eddigi meglehetősen rövid pályafutásom következő lépése egy fantasztikus lehetőség” – mondta Verstappen.

„Szeretnék óriási köszönetet mondani a Red Bull Racingnek és Dr. Helmut Markónak a belém vetett bizalomért. Lehetőségem lesz arra, hogy sokat tanuljak egy olyan topcsapatnál, mint a Red Bull Racing.”

„Emellett alig várom már, hogy egy olyan tapasztalt és már bizonyított csapattárssal dolgozzak, mint Daniel Ricciardo.”

Verstappen emellett köszönetet mondott eddigi csapatának, a Toro Rossónak is.

„Nem lehetek elég hálás a Toro Rossónál dolgozóknak a kemény munkájukért. A faenzai gyárban mindenki, és különösen Franz Tost nagyban hozzájárult ahhoz, hogy eddig eljussak pályafutásomban. Fantasztikus időket töltöttünk együtt.”

„A Red Bull Racinggel közösen mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobban felkészüljünk első köreimre az RB12-essel jövő héten, Barcelonában. Alig várom már ezt a különleges pillanatot.”

A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost eközben üdvözölte az istállóhoz visszatérő Daniil Kvyatot.

„Nagyon örülünk annak, hogy Daniil visszatér hozzánk Faenzába, alig várjuk, hogy egy eredményes szezont teljesítsünk vele” – mondta a szakember.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek