Friss hírek

Verstappen: Felkészültem a harcra!

Jól felkészülten várja a 2021-es Forma-1-es idény második felét a világbajnoki címre pályázó Max Verstappen. A mezőny a holland kedvenc pályájára, Spa-Francorchamps-ba látogat majd.

Verstappen az elmúlt időszak balszerencse-sorozata után 8 pontos hátrányból várhatja a hétvégi Belga Nagydíjat, a nyári szünetet követően azonban harcra készen várja a folytatást, és úgy érzi, jó esélyei lehetnek a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton ellen.

„Jól telt a nyári szünet, jó volt pihenni pár hetet” – mondta a holland tehetség. „Jó érzés visszatérni is, három verseny következik egyhuzamban, ami sok, de mindenkit egyformán érint, és élvezetes pályák következnek.”

„Természetesen izgatottan térek vissza Spába, ez a kedvenc pályám, nagyon király ennyi tempós kanyarban, ilyen szintkülönbségek mellett vezetni. És várom már, hogy lássam a rajongókat is, akik jönnek támogatni bennünket. Remek lesz látni a sok narancssárgát a lelátókon, hiszen tavaly nem lehettek itt.”

„Szerintem ez egy remek helyszín ahhoz is, hogy folytassuk a bajnoki csatát. Jól felkészült vagyok, és jók az érzéseim a hétvége előtt.”

A Red Bull számára azért is különleges lesz a hétvégi Belga Nagydíj, mert 50. közös versenyüket futják motorpartnerükkel, a Hondával.

„Ez az 50 verseny a Hondával különleges lesz, és jó érzésekkel emlékezünk majd vissza rájuk. A Hondával aratott első győzelem lesz természetesen a legkülönlegesebb, és remélhetőleg a csúcson fejezhetjük be a szezont, mielőtt távoznak a sportból.”


„Élveztem a Hondával való munkát kezdettől fogva. Mindig egyenesek, és azt nyújtják, amit várunk tőlük. Rengeteg időt töltenek azzal, hogy mindent megvitatnak a csapattal és velünk, versenyzőkkel is, ami nagyon fontos.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!