Verstappen: Felkészülten érkeztünk meg Melbourne-be

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 14: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 14, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Bár az erőviszonyokról még nem sokat tud mondani, Max Verstappen úgy érzi, felkészülten érkezhettek meg a 2019-es Forma-1-es világbajnokság első versenyére, az Ausztrál Nagydíjra.

A Red Bull Racing idén új motorbeszállítóval, a Hondával vesz részt az F1-es küzdelmekben, a téli tesztek pedig biztatóan alakultak a csapat számára, hiszen a teljesítmény is meggyőző volt, és ami talán még fontosabb jelenleg, hogy nem voltak különösebb műszaki gondok sem.

Verstappen a csütörtöki, melbourne-i sajtótájékoztatón azt mondta, elégedett a téli felkészüléssel, ám azt még nem tudja, az erősorrendet tekintve hogyan is állnak.

„Remekül alakultak a téli tesztek, nem volt sok problémánk, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy mindenki összedolgozott. Szerintem ez nagyon fontos, kezdetnek jó!” – mondta az ifjú versenyző Melbourne-ben.

„Nem jelentett problémát számunkra az új motor kasztniba integrálása sem, aminek szintén nagyon örülük. Nagyon sokat körözhettem, ami pozitívum, de ami a teljesítményt illeti, jelenleg még nehéz pontosan megítélni, hol is állunk. Nem igazán volt idő arra, hogy teljesítményetapokat fussak, vagy ilyesmi, de igen, meglehetősen elégedettek vagyunk az általunk elvégzett munkával.”

„Természetesen lehet még javítani, szerintem mindenki így gondolja. De nem csupán itt, Melbourne-ben tudjuk meg, hogy is állunk pontosan, hanem a teljes évad elején.”

„Nem igazán tudom. Lehet jó, de ellened is dolgozhat, ha épp a vb-címért harcolsz. De az idő majd elárulja. Viszont kétségkívül lehet játszani vele csapatként.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!