Friss hírek

Verstappen: Felkészülten érkeztünk meg Melbourne-be

Bár az erőviszonyokról még nem sokat tud mondani, Max Verstappen úgy érzi, felkészülten érkezhettek meg a 2019-es Forma-1-es világbajnokság első versenyére, az Ausztrál Nagydíjra.

A Red Bull Racing idén új motorbeszállítóval, a Hondával vesz részt az F1-es küzdelmekben, a téli tesztek pedig biztatóan alakultak a csapat számára, hiszen a teljesítmény is meggyőző volt, és ami talán még fontosabb jelenleg, hogy nem voltak különösebb műszaki gondok sem.

Verstappen a csütörtöki, melbourne-i sajtótájékoztatón azt mondta, elégedett a téli felkészüléssel, ám azt még nem tudja, az erősorrendet tekintve hogyan is állnak.

Hirdetés
 

„Remekül alakultak a téli tesztek, nem volt sok problémánk, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy mindenki összedolgozott. Szerintem ez nagyon fontos, kezdetnek jó!” – mondta az ifjú versenyző Melbourne-ben.

„Nem jelentett problémát számunkra az új motor kasztniba integrálása sem, aminek szintén nagyon örülük. Nagyon sokat körözhettem, ami pozitívum, de ami a teljesítményt illeti, jelenleg még nehéz pontosan megítélni, hol is állunk. Nem igazán volt idő arra, hogy teljesítményetapokat fussak, vagy ilyesmi, de igen, meglehetősen elégedettek vagyunk az általunk elvégzett munkával.”

„Természetesen lehet még javítani, szerintem mindenki így gondolja. De nem csupán itt, Melbourne-ben tudjuk meg, hogy is állunk pontosan, hanem a teljes évad elején.”

„Nem igazán tudom. Lehet jó, de ellened is dolgozhat, ha épp a vb-címért harcolsz. De az idő majd elárulja. Viszont kétségkívül lehet játszani vele csapatként.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Felkészülten érkeztünk meg Melbourne-be
Albon parádéjával a Williams az üldözők legjobbja
Hamilton ugyanolyat akar rajtolni, mint legelső F1-es futamán
Leclerc önmagát és a csapatot is okolja, amiért csak 7. lett
Alonso: A Mercedes sosem volt olyan lassú, mint amilyennek mondja magát

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!