Friss hírek

Verstappen figyelmeztette a Red Bullt

A Miami Nagydíjon győztes Max Verstappen szerint a Red Bullnak ki kell küszöbölnie azokat a problémákat, melyek az idei versenyhétvégék során hátráltatták őket, ha harcolni akarnak a világbajnoki címért.

A holland versenyző ugyan győzelemmel zárta a szezon ötödik versenyét, a miami hétvége azonban egyáltalán nem alakult simán számára: a pénteki edzésnapon alig tudott körözni, autójában váltót cseréltek a második szabadedzésen, majd egy hidraulikai probléma miatt újfent a garázsban ragadt.

Az időmérőn Verstappen alulmaradt a Ferrarikkal szemben, vasárnap azonban Carlos Sainzot és Charles Leclerc-t is meg tudta előzni, így győzött. Ez volt a holland idei harmadik győzelme – amelyik versenyen célba ért, azt meg tudta nyerni. Verstappen szerint a folytatás szempontjából nagyon fontos lenne, hogy hiba nélküli hétvégéket teljesítsenek.

Hirdetés
 

„Ami engem illet, rengeteg problémám volt pénteken, ami hátráltatta a hétvégémet, főleg szombaton” – mondta a világbajnoki címvédő. „A versenyen persze mindent remekül ment a rajtnál, de alakulhatott volna másképp is.”

„És persze mondhatjuk, hogy rendben volt a dolog, hiszen majdhogynem a teljes pénteket kihagytuk, mit tehetnénk ezzel? Egyszerűen le kell hoznunk egy valóban pozitív hétvégét mindenféle probléma nélkül. Azt gondolom, Imolában sikerült, de még mindig elég véletlenszerű, szóval meg kell bizonyosodnunk arról, hogy megbízhatóbbak leszünk, és jobban felülkerekedünk a dolgokon.”

„De ahogy látható, az autó gyors. Ennek nagyon örülök. Ha lassú lenne és megbízható, az nem lenne túl jó.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!