Friss hírek

Verstappen: Gyorsan változhat a sorrend a bajnokságban

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője örül, hogy tovább növelte előnyét Lewis Hamiltonnal szemben a bajnoki tabellán, azonban tisztában van vele, hogy előnye egyik percről a másikra eltűnhet.

Verstappen megnyerte a Mexikói Nagydíjat, így 19 pontra növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben Lewis Hamiltonnal szemben – a holland azonban nem bízza el magát, tudja, hogy a sorrend egyetlen verseny alatt is megváltozhat.

„Még hosszú az út a végéig” – mondta Verstappen győzelmét követően. „Természetesen jól néz ki a helyzet, de ez nagyon gyorsan megfordulhat. De várom Brazíliát, nagyon jó emlékeim fűződnek hozzá.”

Hirdetés
 

A Red Bull versenyzője számára kulcsfontosságú pillanat volt, hogy a rajtnál megelőzte a két Mercedest, így azonnal az élre tudott állni.

„Szép volt, hogy hárman voltunk egymás mellett, és csak az volt a lényeg, hogy olyan későn fékezzünk, amennyire csak tudunk” – mondta Verstappen.

„Pályán tartottam az autót, és a harmadik helyről az elsőre kerültem – ez határozta meg alapvetően a futamomat, mert ezután csak magamra koncentrálhattam. Hihetetlen tempója volt az autónak, szóval csak végezhettem a dolgomat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!