Friss hírek

Verstappen: Ha az autó elég jó, idén is odateszem magam!

Múlt héten tette meg első próbaköreit a Red Bull 2022-es Forma-1-es versenyautója, ma pedig már Barcelonában száguldhat vele Max Verstappen. A holland reméli, ütőképesek tudnak lenni az előttünk álló idény során is.

A világbajnoki címvédő és csapattársa, Sergio Perez 100 km-t tettek meg az új autóval múlt csütörtökön, Silverstone-ban, szerdától pedig már a többi csapattal együtt a Red Bull is nekilátott az érdemi munkának Barcelonában.

Még a múlt heti filmforgatási napot követően nyilatkozott pár mondatban Verstappen a meglehetősen radikális fejlesztésű RB18-asról, persze nagy titkokat azért nem árult el.

Hirdetés
 

„Sikerült kipróbálnunk az autót, és megvannak az első benyomások is, amik szerintem fontosak” – mondta a világbajnoki címvédő. „De jól néz ki az autó! A szabályok nagyon mások idén, szóval jó volt végre megtenni az első köröket, és ráérezni egy kicsit.”

Verstappen azt mondja, az erőviszonyokról nyilván nem sokat tud mondani, az azonban biztos, hogy mindent belead majd, ha pedig az autó is ütőképes lesz, újra a vb-címért fog csatázni.

„Szeretném a legjobbat nyújtani a pályán minden egyes évben. Ha pedig az autó gyors, akkor meggyőződésem, hogy újra jó munkát tudunk végezni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!