Verstappen: Hamilton nem egy isten - F1VILÁG.HU

Verstappen: Hamilton nem egy isten

HIRDETÉS
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője biztos benne, hogy az idei évben nyomást tudnak helyezni a Mercedesre – így hisz abban is, hogy legyőzheti Lewis Hamiltont.
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 14: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP in the Drivers Press Conference during previews ahead of the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 14, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1YQDUK1E11W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Hamilton 2019-ben megszerezte 6. világbajnoki címét, így csak egyetlen vb-trófea választja el attól, hog beállítsa Michael Schumacher rekordját. Verstappent arról kérdezték, meg tudja-e állítani Hamiltont a hetedik bajnoki cím megszerzésében, és a holland egyértelmű választ adott: „Igen.”

„Lewis nagyon jó, abszolút az egyik legjobb, de nem isten” – mondta. „Az lehet, hogy Isten vele van” – tette hozzá mosolyogva. 

Verstappen már felkészült a 2020-as szezonra, és alig várja, hogy újra autóba ülhessen, és a Red Bull-lal felvegyék a versenyt a Mercedesszel. 

„Jól érzem magam, és készen állok. Ez a legfontosabb. Nem gondolok arra, hogy milyen előnyeim lehetnek Lewisszal szemben. Csak magamra fókuszálok. Bízom magamban” – mondta. 

„Ha a különbség két tizeden belül lesz az elején, akkor nyomást helyezhetünk rájuk. Várom, és tudom, hogy ha a csapatban minden összeáll, akkor kiválóan tudunk teljesíteni, ha nyomás alá kerülünk. Várom már, hogy mikor kerülhetünk ilyen csatába, és szoros lesz, de minél szorosabb a verseny, annál jobbak lehetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!