Friss hírek

Verstappen: Hamilton nem egy isten

Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője biztos benne, hogy az idei évben nyomást tudnak helyezni a Mercedesre – így hisz abban is, hogy legyőzheti Lewis Hamiltont.

Hamilton 2019-ben megszerezte 6. világbajnoki címét, így csak egyetlen vb-trófea választja el attól, hog beállítsa Michael Schumacher rekordját. Verstappent arról kérdezték, meg tudja-e állítani Hamiltont a hetedik bajnoki cím megszerzésében, és a holland egyértelmű választ adott: „Igen.”

„Lewis nagyon jó, abszolút az egyik legjobb, de nem isten” – mondta. „Az lehet, hogy Isten vele van” – tette hozzá mosolyogva. 

Hirdetés
 

Verstappen már felkészült a 2020-as szezonra, és alig várja, hogy újra autóba ülhessen, és a Red Bull-lal felvegyék a versenyt a Mercedesszel. 

„Jól érzem magam, és készen állok. Ez a legfontosabb. Nem gondolok arra, hogy milyen előnyeim lehetnek Lewisszal szemben. Csak magamra fókuszálok. Bízom magamban” – mondta. 

„Ha a különbség két tizeden belül lesz az elején, akkor nyomást helyezhetünk rájuk. Várom, és tudom, hogy ha a csapatban minden összeáll, akkor kiválóan tudunk teljesíteni, ha nyomás alá kerülünk. Várom már, hogy mikor kerülhetünk ilyen csatába, és szoros lesz, de minél szorosabb a verseny, annál jobbak lehetünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!