Verstappen: Hihetetlen, ami az időmérőn történt

Fotó: Singapore GP Media
Max Verstappen, Red Bull Racing celebrates in parc ferme at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Circuit, Singapore, Saturday 15 September 2018.

Habár pénteken még úgy nyilatkozott Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője, hogy nem tudják felvenni a versenyt a Mercedesszel és a Ferrarival, most azt mondja, a 2. helyről indulva „bármi lehetséges”.

Az időmérőn Verstappen folyamatosan küszködött a Renault motorjával, csapatrádión is jelezte, hogy nagy problémái vannak a vezethetőséggel, így joggal aggódhatott a teljesítménye miatt.

Végül azonban Lewis Hamilton mögött megszerezte a második helyet a kvalifikáción, ami véleménye szerint „hihetetlen” azok után, ami a nap korábbi szakaszában történt.

„Őszintén szólva olyan érzés, mint egy győzelem” – mondta Verstappen. „Azok után, hogy mennyi problémám volt ma a motorral, hogy egyszerűen nem volt egy sima köröm, hihetetlen, hogy második lettem. Ez azt mutatja, hogy mennyire lenyűgöző az autónk.”

Verstappen bízik benne, hogy a futam során nem merülnek fel újra a ma tapasztalt problémák, mert az autójuk nagyon gyors, így akár bármi lehetséges a futamon.

„Biztosra kell mennünk, hogy sima rajtunk legyen, és onnantól kezdve pedig minden lehetséges. A motorgondokat holnap ki kell küszöbölnünk, de legalább elégedett vagyok az autóval.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!