A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Verstappen: Hülyeség, hogy csak egy edzés lesz Imolában

„Hülyeségnek” tartja Max Verstappen azt, hogy a késő ősszel megrendezésre kerülő imolai versenyhétvégén mindössze egy szabadedzést kapnak a Forma-1-es versenyzők.

Nemrég jelentették be, a száguldó cirkusz mezőnye 2020-ban ellátogat a legendás versenyhelyszínre is, ám a szokásostól eltérően nem három, hanem kétnapos versenyhétvégét rendeznek majd.

Mindez azt jelenti, hogy a szombati verseny előtt mindössze egyetlen másfélórás gyakorlást tartanak.

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen viszont ezt nem tartja jó ötletnek, hiszen egy olyan pályáról van szó, ahol régóta nem versenyzett már a Forma-1.

„Ha egy olyan pályáról lenne szó, amit ismerünk, és vezettük már a mostani autókat, akkor egyáltalán nem lenne probléma” – mondta a holland.

„De végső soron mindenkire ugyanúgy vonatkozik a dolog, szóval nincs vele gond, de szerintem egy kicsit helytelen. Adjanak két edzést, hogy pár dolgot kipróbáljunk, hogy lássuk, minden jól működik!”

„A kétnapos formátum nem nagyon érdekel, de adjanak két edzést! Még az is jobb lenne, ha adnának két, egyenként egyórás edzést, mint egy másfélórás tréninget. Egy kicsit hülyeség.”

„Egyszerűen azt gondolom, egy kicsit rossz ez így. Kár érte. A pálya nagyszerű.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!