Friss hírek

Verstappen: Inkább a büntetés, csak zárkózzunk fel!

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem bánja, ha a Honda F1-es fejlesztései miatt rajtbüntetésekkel kell majd számolnia a szezonban.

A Honda az Azeri Nagydíjra is továbbfejlesztett motorral érkezett, így nagyon valószínű, hogy a szezon végéig nem fogják kihúzni szankció nélkül, és idő előtt felhasználják a 3 „büntetlenül” beszerelhető erőforrást

Verstappen szerint ezzel nincs semmi probléma, ha a Honda halad a fejlesztésekkel, hiszen az a céljuk, hogy közelebb kerüljenek a Mercedeshez és a Ferrarihoz. 

Hirdetés
 

„Örülök, mert nagyon keményen nyomják, hogy hozzák a fejlesztéseket, és ez mindig jó” – mondta a holland. „Azt hiszem, megmutattam tavaly, hogy ha a mezőny végéről is indulunk, végezhetünk a dobogón, mint például Austinban, szóval nem gondolom, hogy ez egy nagy probléma.”

Boldogabb leszek, ha a szezon végén azt mondhatjuk, hogy erő tekintetében felzárkóztunk a Mercedeshez vagy a Ferrarihoz, mert több motort használtunk. Ez rendben van.”

A Honda hétvégi fejlesztési csomagjától Verstappen egyelőre nem vár teljesítménybeli előrelépést, a módosítások leginkább a megbízhatóság javítását szolgálták.

„Leginkább a megbízhatóságról szól, a motor megbízhatóságáról. Talán teljesítmény szempontjából is egy kicsit jobb lesz a helyzet, de semmi masszív dolog.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!