IMOLAGP

Verstappen: Inkább Vettelre hasonlítok, mint Hamiltonra

HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 28: Race winner Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and second placed Sebastian Vettel of Germany and Ferrari celebrate in parc ferme during the F1 Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 28, 2019 in Hockenheim, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-213AK55FD2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője elárulta, mi az, amiben inkább Sebastian Vettelre hasonlít – és a holland azt is elárulta, mivel tölti szívesen szabadidejét.

Vettel és Lewis Hamilton szöges ellentétei egymásnak abban, amit a közösségi médiáról gondolnak: a német versenyző egyáltalán nincs jelen, magánéletéről szinte alig tudni valamit. 

Hamilton ellenben folyamatosan megosztja privát élete pillanatait, aktívan sztorizgat és posztol Instagramon. 

Verstappen elárulta, ebben sosem fog Hamiltonra hasonlítani – habár nem zárkózik el teljesen a közösségi médiától, a hozzáállása inkább Vetteléhez húz. 

„Általánosságban inkább vagyok Sebastian, mint Lewis” – mondta Verstappen. „Egyre több tapasztalatom lesz azzal kapcsolatban, hogy mit akarok megosztani a magánéletemből. Mindenkinek meg kell találnia a saját útját. Lewis egy másik generáció, de én nem tudom elképzelni, hogy például rögtön a szimulátorba huppan, amint hazaér.”

Ellenben a hollanddal, aki – Lando Norrisszal együtt – végigszimulátorozta a Magyar Nagydíjat követő éjszakát. 

Lando Norris későn ért haza, aztán mindenki a saját helyén online volt – reggelig versenyeztünk egymással. Még nyertem is egy versenyt!”

„Már korábban is kerestem a versenyt a hétvégékkel párhuzamosan. Ha szabad voltam, akkor mentem a gokartcsarnokba, hogy valami mást vezessek. Ehhez hasonló a szimulátor is” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!