Friss hírek

Verstappen: Jobbak vagyunk, mint vártuk!

Remek formában kezdte a Német Nagydíj pénteki edzésnapját a Red Bull Forma-1-es csapata: az első tréninget Daniel Ricciardo, a másodikat pedig Max Verstappen nyerte meg.

Verstappen új pályacsúcsot ért el a délutáni gyakorláson, habár nem alakult simán a napja, hiszen a második szabadedzésen egy technikai probléma hátráltatta.

A holland versenyző ennek ellenére elégedett, mivel elmondása szerint jobban indult a hétvége, mint várták.

„Összességében egy igazán jó pénteki napunk volt” – mondta az ifjú tehetség.

„Úgy érzem, remek az autó egyensúlya, ami megmutatkozott abban, hogy az élen zártam a második edzést. Kellemes meglepetés volt, hogy ilyen jó formában kezdtünk itt, de nem szabad elfelejtenünk, hogy még csak péntek van. A többiek gyorsabbak lesznek az időmérőn, de kétségkívül jobban indult a hétvége, mint vártuk.”

„Úgy tűnik, versenyképesek vagyunk, de azt is látnunk kell még, milyen lesz az időjárás, mert ennek is komoly hatása lehet. Tisztességes hosszú etapot még nem tudtam futni, de érzésre egyelőre jó.”

„Pár kört veszítettünk délután egy olajfolyás miatt, de gyorsan megoldottuk, és a tréning végén sikerült pár kört megtennem, és megbizonyosodhattunk arról, hogy minden rendben.”

„A pálya szűk részei – az 1-es és 3-as szektor – jónak tűnik, és szerintem a tempónk is megmutatja ezt ezeken a szakaszokon. Reméljük, holnap hasonló helyzetben lehetünk, vagy legalábbis közel az első helyhez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!