„Verstappen maradjon csendben és várjon” - F1VILÁG.HU

„Verstappen maradjon csendben és várjon”

HIRDETÉS
F1 Grand Prix of Monaco - Practice

A Max Verstappen körüli pletykákra reagált egy volt Forma-1-es versenyző, aki szerint a holland pilótának érdemes várnia a Red Bull további fejlődésére.

Felmerült a pletyka, hogy Verstappen 2018-ban a Ferrarihoz szerződhet, ugyanis a versenyző és édesapja, Jos Verstappen nem elégedett a Red Bull idei teljesítményével.

A Kanadai Nagydíjon a 19 éves pilótának jó esélye volt a dobogós helyezésre, azonban műszaki gondok miatt kiesett a versenyből. Giedo van der Garde szerint az ilyen futamok fokozzák a pilótákban a feszültséget, azonban Verstappennek érdemes lenne megvárnia a következő szezont, amikor a Red Bull jobb teljesítményre lehet képes az élmezőnyben.

„Max számára még korai lenne aggódni” – nyilatkozta Van der Garde, Verstappen honfitársa. „Természetesen versenyzőként mindenki a lehető legjobb autót akarja, de azt gondolom, hogy az összes csapat közül most a Red Bullnál volt a legnagyobb előrelépés.”

Habár a következő szezonra szerződése van a fiatal pilótának, a pletykák szerint elképzelhető, hogy egy jobb ajánlat esetén Verstappen felbontaná azt.

„Nem szabad elfelejteni, hogy a Red Bull hozta őt a Forma-1-be” – nyilatkozta erről van der Garde. „Tudják, hogy Max egy szupertehetség, és az ő érdekük, hogy a lehető legjobb autót nyújtsák neki, amilyen gyorsan csak lehet.”

„Csak csendben kellene maradnia. A versenyeket látva csak ideges és a frusztráltság miatt mond dolgokat, amit megértek. Nyerni szeretne, és ezt jó látni. Mindig a szívéből beszél.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!