Verstappen: Meglesz a tempónk a győzelemhez! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Meglesz a tempónk a győzelemhez!

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen úgy érzi, kellően jó versenyautó van alatta ahhoz, hogy megnyerje a ma délutáni Azeri Nagydíjat.
BAKU, AZERBAIJAN - JUNE 05: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on from his car in the garage during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Azerbaijan at Baku City Circuit on June 05, 2021 in Baku, Azerbaijan. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A holland versenyző a 3. helyről kezdheti majd meg a bakui versenyt, miután a szombati időmérő edzésen Charles Leclerc, valamint bajnoki riválisa, Lewis Hamilton mögött végzett.

Verstappen vasárnap délután úgy fogalmazott, az első és legfontosabb feladat az lesz, hogy tiszta rajtot vegyenek.

„Ezen a pályán mindig nagyon érdekes versenyezni, és általában jó autónk van itt, szóval határozottan érdekes lesz. És persze előrébb kell jutnunk” – fogalmazott a Red Bull versenyzője.

„Őszinte leszek: azt gondolom, itt semmit sem lehet nyerni az első kanyarban, szóval tiszta rajtra lesz szükségünk, és majd meglátjuk.”

Arra a kérdésre, hogy szerinte elég jó lesz-e a tempójuk a győzelemhez, Verstappen így felelt: „Igen, azt gondolom, jó versenyautónk van, de persze látnunk kell, hogyan teljesítenek majd a többiek. De ami minket illet, magabiztosak vagyunk!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!