Verstappen: Mindent beleadunk, hogy megnyerjük ezt a bajnokságot! - F1VILÁG.HU

Verstappen: Mindent beleadunk, hogy megnyerjük ezt a bajnokságot!

HIRDETÉS
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, jó tempóval rukkolhatnak majd elő a 2021-es Forma-1-es szezon utolsó versenyén, Abu Dhabiban. A holland ígéri, mindent belead azért, hogy megnyerje az idei bajnokságot.
JEDDAH, SAUDI ARABIA - DECEMBER 05: Second placed Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates on the podium during the F1 Grand Prix of Saudi Arabia at Jeddah Corniche Circuit on December 05, 2021 in Jeddah, Saudi Arabia. (Photo by Andrej Isakovic - Pool/Getty Images)

Az elmúlt versenyeken nem alakultak jól Verstappenék számára, Lewis Hamilton pedig a hétvégi, szaúdi győzelemnek köszönhetően annulálta ponthátrányát az összetettben, így a két bajnokesélyes egyaránt 369,5 ponttal érkezhet meg az év utolsó versenyére.

Verstappen azt mondja, összességében nagyon elégedettek lehetnek az idei évvel, és persze szeretnék egy győzelemmel megkoronázni a szezont hétvégén.

„Sok győzelmet és sok jó pillanatot szereztünk idén, és sokkal versenyképesebbek voltunk alapvetően, mint az elmúlt években” – mondta a holland versenyző.

„Szóval csapatként nagyon elégedettek lehetünk az idei eredményekre, büszkék lehetünk rájuk. Azonos pontszámmal érkezünk meg a szezonzáróra, és tudom, hogy csapatként mindent beleadunk, hogy megnyerjük ezt a bajnokságot. Izgalmas verseny lesz, és a lehető legjobban szeretnénk befejezni az idei szezont.”

Verstappen hozzátette, kíváncsian várja, milyen hatásai lesznek azoknak a változtatásoknak, amiket elvégeztek az abu dhabi versenypályán.

„Izgatottan térek vissza Abu Dhabiba. A tavalyi év nem mindig számít jó viszonyítási alapnak, mivel számos tényező szerepet játszott. Az elmúlt pár versenyen hiányzott némi tempó, de remélhetőleg ezen a hétvégén nem így lesz.”

„Az abu dhabi pályán elvégeztek néhány módosítást, sokkal gyorsabb lett. Érdekes lesz látni, hogyan befolyásolja ez az autó beállítását. Mindig fontos, hogy jól sikerüljön itt az időmérő, szóval remélhetőleg ez össze is jön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!