Friss hírek

Verstappen „nagyon elégedett” a kisebb baleset ellenére

„Nagyon elégedett” a Red Bull pénteki teljesítményével az osztrák istálló bajnokaspiránsa, Max Verstappen. A holland a leggyorsabb volt a nyitónapon, habár a második szabadedzés végén összetörte autóját.

A holland a Les Combes nevű kanyar kijáratán csúszott meg autójával, és a következő kanyar gumifalának ütközött. Autója nem sérült meg jelentősen, a baleset azonban elég volt ahhoz, hogy előkerüljenek a piros zászlók.

„Egy kicsit sok volt a túlkormányzottság, nem lehetett korrigálni, és sajnos nekiütköztem a falnak” – mondta a holland, aki a kisebb baleset ellenére elégedett a nyitónappal.

„Jó nap volt. Szerintem egész nap meglehetősen elégedettek voltunk. Természetesen mindig van pár dolog, amit az első edzés után, a második edzésre lehet finomítani. Összességében nagyon elégedett vagyok, szerintem határozottan pozitívan alakult a kezdés.”

Verstappen elárulta, a nap során nemigen változtattak a szárnybeállításokon.

„Természetesen van néhány dolog, amit számításba kell venni az időjárással kapcsolatban is. Nehéz megmondani, mi történne esőben, hiszen még nemigen vezettünk vizes pályán. Szerintem minden nap olyan lesz egy kicsit, mint a mai. Határozottan érdekesen alakul majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!