Verstappen nagyon elégedett a Red Bull versenytempójával - F1VILÁG.HU

Verstappen nagyon elégedett a Red Bull versenytempójával

HIRDETÉS
Bár van még hová fejlődniük, Max Verstappen azt mondja, igazán pozitívan alakult a Forma-1-es Kanadai Nagydíj nyitónapja számukra, a Red Bull RB18-as versenyautója pedig igencsak ütőképesnek tűnik.
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 17: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 leaves the garage during practice ahead of the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 17, 2022 in Montreal, Quebec. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Verstappen mindkét szabadedzésen a leggyorsabb volt, és bár a második gyakorláson csak egy hajszállal volt gyorsabb, mint a ferraris Charles Leclerc, a monacóinak nehéz dolga lesz ezen a hétvégén, hiszen 10 rajthelyes büntetés vár rá. Ez pedig kétségkívül jó hír a Red Bull számára, mint ahogy az is, hogy Verstappen elmondása szerint autójuk versenytempója igencsak ütőképesnek tűnik.

„Pozitív napunk volt, természetesen mindig vannak dolgok, amikkel próbálkozni lehet a megfelelő egyensúly megtalálása érdekében, de összességében jól kezdődött számunkra a hétvége” – mondta a vb-éllovas.

„Mindig a leglágyabb keveréket a legnehezebb csúcsra járatni, szóval szerintem tudunk még gyorsulni rajtuk, habár versenyképes autónk van, ami jó. A hosszú etap is jól sikerült, a gumikkal viszont továbbra is nehéz dolgunk van itt, szóval van pár dolog, amin dolgozhatunk. Még ha vannak is dolgok, melyekben fejlődni szeretnék, összességében jó napunk volt.”

„Ha esik az időmérőn, az mindenkit ugyanúgy érint, egyszerűen boldogulnunk kell. Jó látni, hogy vasárnapra versenyképes autónk lehet, bármi is történjék szombaton.”

A Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzését magyar idő szerint 22 órától rendezik. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!