Friss hírek

Verstappen nagyon élvezi, hogy Hamilton ellen harcolhat

Hiába harcolt a szezon eddig eltelt versenyen a győzelmekért a Red Bull és Max Verstappen, a holland pilóta tudja, kőkeményen kell dolgozniuk a folytatásban, hogy valóban esélyük legyen a világbajnoki címre.

A 2021-es Forma-1-es bajnokság eddig a Verstappen és Hamilton, illetve a Red Bull és a Mercedes küzdelméről szól, a múlt hétvégi Emilia-Romagna Nagydíjon pedig Verstappen a nehéz körülmények között magabiztos győzelmet szerzett.

A fiatal versenyző jelenleg 1 ponttal Hamiltontól lemaradva a 2. helyet foglalja el összetettben, és bár nagyon örül az imolai eredménynek, pontosan tudja, nem dőlhetnek hátra.

„Ez egy nagyon hosszú szezon. Továbbra is rendkívül keményen kell dolgoznunk” – mondta a Red Bull versenyzője. „Természetesen nagyon elégedett vagyok a mostani eredménnyel, de ez csak egy eredmény. Persze örülök neki, de holnap ismét elölről kezdjük. Tovább kell fejlődnünk, mert rengeteg még a tennivaló ahhoz, hogy ezt a teljesítményt egy egész szezonon át hozni tudjuk.”

Verstappen hozzátette, nagyon élvezi, hogy a győzelmekért harcolhat Lewis Hamilton ellen.

„Természetesen. Ha a 10. helyen köröznék, az nem lenne túl élvezetes. Nagyszerű Lewis és a Mercedes ellen harcolni, akik csapatként annyira domináltak az elmúlt időszakban, és akiket nagyon nehéz legyőzni.”

„Szóval az, hogy sorozatban két versenyen ilyen helyzetben lehettem, és nagyon-nagyon versenyképesek voltunk, igazán ígéretes – ugyanakkor semmire sem jelent garanciát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!