Friss hírek

Verstappen: Néhány dolgot idén nem tudunk megjavítani

Max Verstappen, a Red Bull versenyzője bízik benne, hogy a 2021-es Forma-1-es szezon szorosabban alakul majd, mint az idei, és felvehetik a versenyt a Mercedesszel.

Az idei évben a Mercedes magasan dominált a mezőny felett, és habár a Red Bull volt a második erő, valódi kihívást nem igazán tudtak jelenteni a világbajnok istálló számára.

Már a konstruktőri és az egyéni bajnoki címet is bezsebelték, míg a Red Bull kevesebb mint feleannyi ponttal áll a második helyen a csapatok pontversenyében: a Mercedesnek 504, míg a Red Bullnak 240 egység áll a neve mellett. 

Verstappen szerint olyan nehézségeik akadtak a 2020-as szezonban, amit már nem tudnak idén orvosolni, ezért mindenképp várniuk kell, hogy ezeket a problémákat a tél folyamán oldják meg. 

„Nyilvánvalóan keményen nyomjuk, hogy felzárkózzunk, de tudjuk azt is, hogy vannak olyan gyenge pontjai az autónak, amit idén nem tudunk megjavítani, szóval várnunk kell a következő szezonig.”

Verstappen reméli, a következő szezonban valódi ellenfelei lehetnek a Mercedesnek a pályán. 

„Természetesen örültem volna, ha közelebb kerültünk volna hozzájuk, de még mindig tanulunk erről az autóról. Tudjuk, hogy a következő évben el kell végeznünk néhány változtatást, és megpróbáljuk összerakni a következő évre, amikor remélhetőleg közelebb leszünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!