Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Alexander Albon, Red Bull, Silverstone, Filming Day
Fotó: Red Bull Racing

Verstappen nélkül, Albonnal köröz a Red Bull Silverstone-ban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Verstappen nélkül, Albonnal köröz a Red Bull Silverstone-ban

Jövő hétvégéig várnia kell Max Verstappennek arra, hogy Forma-1-es versenyautót vezessen: csapata, a Red Bull ugyan Silverstone-ban köröz ma, a holland mégsem vehet részt a rövidke teszten.

Az energiaital-gyárosok idei második „filmforgatási” napjukat tartják a brit versenypályán, ahol a csapat thai versenyzője, Alex Albon rója a köröket az idei versenyautóval.

Az efféle teszteken legfeljebb 100 km-t lehet megtenni, az autóra pedig a Pirelli demóabroncsait kell felszerelni.

Az ideális megoldás természetesen az lett volna a Red Bull számára, ha a jövő heti idénynyitó előtt mindkét versenyzője autóba ül, Max Verstappen azonban végül nem utazott el Silverstone-ba. Ennek pedig egyszerű oka van: ha monacói otthonából elutazott volna, 14 napra karanténba kellett volna vonulnia. Magyarán szólva, ha a csütörtöki teszten autóba akart volna ülni, június elején meg kellett volna érkezzen Nagy-Britanniába.

A csapatok nagy része egyébként vagy idei, vagy 2018-as autójával pályára gurult az idény előtt. A bajnokság július első hétvégéjén, Ausztriában rajtol.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!