Verstappen nem aggódik: Mindenhol a győzelemért harcolhatunk! - F1VILÁG.HU

Verstappen nem aggódik: Mindenhol a győzelemért harcolhatunk!

HIRDETÉS
Nem aggódik a 2021-es szezon hátralévő versenyei miatt a Forma-1-es világbajnokságon jelenleg élen álló Max Verstappen, a holland pilóta ugyanis úgy érzi, olyan autója van, mellyel minden pályán a győzelemért harcolhat.
ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 09: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the garage during final practice ahead of the F1 Grand Prix of Turkey at Intercity Istanbul Park on October 09, 2021 in Istanbul, Turkey. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Verstappen jelenleg 6 pontos előnyt élvez összetettben riválisával, Lewis Hamiltonnal szemben, miközben az idei bajnokságból már csak 6 verseny van hátra.

Az F1-es cirkusz ezen a hétvégén két év után újra Austinban vendégeskedik, a Red Bull ifjú titánja pedig természetesen magabiztosan várja az Amerikai Nagydíjat.

„Jó lesz visszatérni Amerikába!” – mondta a holland pilóta. „Mindig versenyképesek voltunk az Egyesült Államokban, és közel kerültünk néhány jó eredményhez, szóval ideje győzelemre váltani ezt most.”

„Minden pályára úgy érkezhetünk meg, hogy tudjuk, legalább a dobogóért harcolhatunk, de ugyanakkor a győzelemért is, ez pedig különbség a korábbi évekhez képest. Arra fókuszálunk, hogy a tőlünk telhető legjobbat nyújtsuk, és mindig megpróbálunk nyerni, ez Austinban sem lesz másképp. Újabb szoros küzdelem vár ránk ezen a hétvégén, én pedig várom már.”

Amikor Verstappent arról kérdezték, szerinte a Red Bull vagy a Mercedes lehet-e nagyobb lendületben Texasba érkezve, kifejtette:  „Én nem igazán hiszek a lendületingadozásban, mindig a lehető legjobban ki kell hegyeznünk a hétvégéket, hogy optimalizáljuk a teljesítményünket, és a lehető legjobban fel kell készülnünk. Ha ez megvan, többet nem tehetünk csapaként. Egy nagyon versenyképes autónk van, de össze kell mérnünk a Mercedesével, ez pedig mindig nagy kérdőjel minden verseny előtt idén.”

„Remélhetőleg harcolni tudunk velük ezen a hétvégén, és meg tudjuk tartani a vezetést a bajnokságban. Minden egyes hét új kihívásokat tartogat, amikkel meg kell birkóznunk – ez sem lesz más, rengeteg dolog történhet a versenyen, szóval magunkra koncentrálunk majd, nem pedig másokra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!