Friss hírek

Verstappen: Nem az én dolgom azt mondani, hogy ne fütyüljék ki Hamiltont!

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen nem érzi úgy, hogy az ő feladata lenne megkérni a holland szurkolókat, ne fütyüljék ki bajnoki riválisát, Lewis Hamiltont.

A két versenyző kiélezett csatát vív egymással a világbajnoki címért, Hamilton pedig jelenleg 3 pontos előnnyel vezet az összetettben.

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Hollandiába, Verstappen hazájába látogat majd, a Red Bull pilótájának rajongói pedig jó eséllyel fütyülik majd ki a hétszeres világbajnokot, ahogy történt az már a szezon korábbi részében is.

Verstappen újságírói kérdésre csütörtökön azt mondta, nem az ő dolga fegyelmezni a rajongókat.

„Ha az ember elmegy egy futballmeccsre, a helyi szurkolók ki fogják fütyülni az ellenfelet, és nem a helyi klubnak a dolga az, hogy belemondja a hangszórókba, hogy ’srácok, nem fütyülhettek’, mert akkor is meg fog történni. A fociban nagyon szenvedélyesek, és támogatják a helyi csapatot” – mondta Verstappen.

„Nem hinném, hogy nekem kellene mondanom, hogy ’srácok, ne fütyüljetek’, mert én nem ők vagyok, nekem arra kell fókuszálnom, amit a pályán csinálok. Meggyőződésem, hogy a legtöbben egy nagyszerű hétvége miatt jöttek ide, hogy lássák versenyezni az autókat, és természetesen néhányan fütyülni fognak majd, de nem dönthetek helyettük.”

„Mondhatnám, hogy nem fütyülhetnek, de tényleg azt gondolják, hogy hallgatnának rám? Szóval csak bízom abban, hogy jó hétvégéjük lesz. Remélem, hogy jól érzik majd magukat, és élvezni fogják, hogy láthatják az autókat a pályán, és hogy harcolunk a lehető legjobb eredményért.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!