Verstappen nem bánná, ha esne az eső vasárnap - F1VILÁG.HU

Verstappen nem bánná, ha esne az eső vasárnap

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Az 5. helyről rajtolhat a vasárnapi Belga Nagydíjon a Red Bull Forma-1-es csapatának ifjú titánja, Max Verstappen, aki nem bánná, ha némi eső is megérkezne a pálya fölé a futam idejére.

A holland tehetség azt mondja, a lehető legtöbbet hozta ki autójából a mai időmérő edzésen, és bár kicsit csalódott amiatt, hogy csak 5. lett, úgy érzi, lesz keresnivalójuk a versenyen.

„Nagyon elégedett vagyok a Q3-as körömmel, nem is tudtam volna jobbat összehozni. Úgy érzem, mindent beleadtam, és a lehető legtöbbet hoztam ki az autóból” – mondta elégedetten az ifjú holland.

[su_quote]Semmi sem igaz ezzel kapcsolatban. Nem tárgyalunk Vettellel[/su_quote]

„A köröm egy kicsit jobbnak tűnt az 5. helynél, tavaly 2. voltam itt, és idén ugyanolyan jónak tűnt. De elégedett vagyok az eredménnyel, és úgy fogalmaznék, hogy ez egy tökéletes időmérő volt.”

„Kellemesen csalódtam, hogy ennyire közel voltunk a Ferrarihoz. Lewis sokkal előrébb volt, de szerintem a versenyen közelebb lehetünk, úgyhogy talán jó eredményt tudunk elérni. A mi erősségünk a második szektor, szóval még keményebben fogunk dolgozni ott, hogy javítsunk, de alapvetően az autó egyensúlya nagyszerű, ezért sikerült remek időmérőt futnom.”

Verstappen hozzátette, pontosan tudja, hogy nehéz lesz tartani a Mercedes és a Ferrari tempóját, ezért nem bánná, ha némi eső is lenne a futam idején.

„Habár az autó egész nap jónak tűnt, azért szükség lesz némi szerencsére, hogy összehozzunk valami különlegeset vasárnap. Jelenleg úgy tűnik, hogy száraz versenyünk lesz, úgyhogy remélem, éjszaka ez megváltozik.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!