Verstappen vs. Ocon

Verstappen: Nem fogunk győzni az Ausztrál Nagydíjon

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Max Verstappen óvatosan nyilatkozott a Red Bull esélyeiről: a holland pilóta szerint az F1-es szezonnyitón, az Ausztrál Nagydíjon még nem fognak a győzelemért harcolni.

A Red Bull csapata idén a Honda erőforrásaival áll rajthoz – az istálló a teszten látottakkal elégedett volt, azonban Verstappen szerint még messze állnak attól, hogy a Ferrarival vagy a Mercedesszel küzdjenek a győzelemért.

Nem fogunk rögtön versenyt nyerni a Honda motorral. De elöl kell lennünk” – nyilatkozta Verstappen.

„A hosszú etapok, amelyeket a teszteken teljesítettünk, ígéretesen voltak” – folytatta a holland. „Szóval arra számítunk, hogy az elejétől kezdve versenyképesek leszünk.”

A Red Bull fiatal pilótája szerint a Ferrari és a Mercedes egyelőre előttük jár, ám kíváncsian várja, hogy az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén mire lesznek képesek velük szemben.

„Azt gondolom, hogy összességében jó csomagunk van, de ezen a hétvégén fogjuk meglátni igazán, hogy hol állunk, és hogy felzárkóztunk-e a Mercedeshez és a Ferrarihoz.”

 

Kapcsolódó cikkek

Videó: A legjobb onboard-felvételek az Ausztrál Nagydíjról

A Mercedes győzelmével zárult a 2019-es Forma-1-es idény első versenye, és bár a melbourne-i idénynyitónál láttunk már jóval izgalmasabb versenyeket is, azért bőven voltak látványos momentumai az Ausztrál Nagydíjnak. A lenti lejátszó elindítása után a ’Megtekintés a Youtube-on’ feliratra kattintva megnézheted a legjobb belső kamerás felvételeket Melbourne-ből.

Friss hírek